U Sidneju postoji mjesto za ljubitelje astrologije: HOTEL U KOJEM SE SVE RADI PO HOROSKOPU!

Ljubitelji astrologije i oni koji obavezno svakog jutra prvo vide šta im piše u horoskopu, pa izađu napolje poželjeli bi da svaki grad dobije hotel kakav je hotel “Ultimo” u Sidneju u Australiji

Ovaj hotel nudi usluge astrologa svakom gostu, pa se pri rezervaciji obavezno traži da se navede mjesto i tačno vrijeme rođenja u minut!

Gosti mogu po izboru i da se odluče za neke druge pakete tokom boravka, kao što je paket “natalna karta”. U tom slučaju gosti imaju priliku da razgovaraju sa profesionalnim astrologom Pijom Liman, koja će im analizirati natalnu kartu i posavetovati pri donošenju nekih odluka ili planova.

Informacije se proslijeđuju astrologu, koji pravi astro-paket u sobi, uključujući gradski vodič sa preporukama, na osnovu nečijeg horoskopskog znaka.
Skeptici mogu da se smiju, ali boravak u ovom hotelu može biti veoma zabavan

“Ultimo” ima raznovrsne sobe i smještaj, sa bogatom bibliotekom, umjetničkim djelima, pa čak i papučama po mjeri astroloških znakova.

Hotel personalizuje pakete na osnovu vašeg znaka i ukazuje tačno na ono šta volite i ne volite, kao i u kojim restoranima treba da jedete i u kojim aktivnostima ćete najviše uživati.