U ovo se isplati investirati: Haljina koja pristaje svakoj ženi

Dolaskom toplijeg vremena iz naših ormara biramo uglavnom laganije komade odjeće od što ugodnijeg materijala. Zato su u ovo razdoblje haljine i široki krojevi i više nego dobrodošli. Donosimo vam trenutačno vrlo popularan model haljine na preklop koja stoji apsolutno svakoj figuri

Svatko od nas ima vjerojatno prepunu garderobu raznih odjevnih komada, ali kako to uvijek biva, na kraju najčešće odjenemo onaj najdraži predmet koji nas nikada nije iznevjerio svojom udobnošću i efektivnošću. Zato je ova haljina novi najpoželjniji komad u koji svakako treba investirati.

Bilo da se radi o odlasku na poslovni sastanak koji će se kasnije odužiti do malo opuštenije večere ili o druženju za šankom s prijateljima, ona će se uklopiti u svaku od tih prigoda, a njezina najveća prednost je to što zbog preklopa koji se veže u struku naglašava vašu figuru i vizualno je stanjuje.

Razni modeli i materijali ovog popularnog kroja haljine već se mogu naći u raznim trgovinama i to po vrlo pristupačnim cijenama.

Još jedna stvar koja ide u prilog ovom it ljetnom komadu je to što se vrlo jednostavno može kombinirati i s tenisicama kao i otmjenijim sandalama, ovisno o vašem stilu i preferencijama.

Brojne zvijezde već su neko vrijeme zaluđene ovim modelom haljine i pokazale su nam kako ju s lakoćom nose i u dnevnim, ali i večernjim varijantama.

(tportal)