U nedjelju (9. juli) je pun Mjesec: OČEKUJE NAS NEMIRAN PERIOD!

U nedjelju, devetog jula, očekuje nas pun Mjesec, a evo kako će ta prirodna pojava utjecati na nas.

U danima punog  i mladog Mjeseca, apsolutni kosmički elementi na Zemlji kao što su apsolutna Zemlja, apsolutna Voda i apsolutni Vazduh su privučeni ka Mjesecu.

Ovo stvara vrstu pojasa sa visokim pritiskom.

U ovom procesu na fizičkom nivou, kada je voda privučena prema Mjesecu, gasoviti elementi vode (vodena para) uzdignu se iznad vode i uđu u suptilni  pojas sa visokim pritiskom. Obzirom da je dominantna forma negativnih energija gasovita, one su takođe uvučene u suptilni pojas. Ovdje se one udružuju i  uvećavaju snagu međusobno. Dakle, tokom ovih dana pojačano vrše utjecaj na čovječanstvo. Rezultat toga je da  utjecaj duhova na čovječanstvo na fizičkom i  mentalnom  nivou mogu biti  čak tri puta jači.

Faza punog Mjeseca ili kako drugačije se ova pojava naziva uštap, ovog mjeseca pada pod Rakom, piše aura.ba portal, gdje je takođe vladar planeta Mjesec. Kada se poklope pun Mjesec i horoskopski planeta Mjesec, jasno nam govori da  period od punog mjeseca jula do punog mjeseca avgusta neće biti miran period.

Prirodni element Voda koja je ključna za ovu mjesečevu mijenu, nagovještava  nam da će mlađe osobe na žalost umirati ali i dosta saobraćajnih udesa možemo očekivati. Voda po sebi simboliše suze i patnju, sa fokusom između dva mjeseca donosi  smrt mlađe populacije i bol.

Takođe tokom prve tri nedjelje možemo očekivati veću konstantnu napetost, povišen pritisak kao i dešavanja u predjelu grudnog koša.

(astrolog Zoran Petrović Šumadinac/aura.ba)