U Milanovim grudnjacima dojke rastu kao iz vode; za sedam dana se povećaju jedan broj!

Milan Milić, inženjer ekologije po struci, dizajnirao je „e-bra“, vibrirajući grudnjak koji, kako kaže, može da poveća dojke za sedam dana za jedan broj bez ikakve hirurške intervencije i neželjenih efekata

Vjerovali ili ne – Milan Milić, izbjeglica s Kosova, koji danas živi u Lazarevcu (SRbija) izumio je brushalter za kojim su poludjele žene širom svijeta! Žene s malim grudima ga blagosiljaju, jer ubuduće neće morati pod nož, niti će imati komplekse zbog malih grudi.

U Milanovom izumu grudi rastu na sasvim bezbolan način.Patent je napravio zbog ljubavi prema svojoj djevojci Jeleni, koja je željela veće grudi, ali se plašila operacije.

“Razmišljao sam i krenuli smo sa nekoliko projekata. Prvi prototipovi bili su stravični i po dizajnu i po svemu, ali smo daljim radom dobili konačnu generaciju, koja je, bar po nama, savršenstvo koje možemo da napravimo ručno. Vibrirajući grudnjak povećava dotok krvi u grudi i poboljšava cirkulaciju.

U pitanju je prirodni proces koji tako hrani grudi. Samim tim dolazi do blagog povećanja temperature grudi prvih dva puta nakon korištenja, ali tehnologiju koju koristim za izradu grudnjaka ne želim da otkrivam – priča Milan.

Prva je grudnjak testirala upravo Jelena… Tokom pet godina, zahvaljući „e-bra“, od korpe A došla je do korpe D.

“Igrom slučaja, stupili smo u kontakt s mojim sadašnjim partnerom iz Amerike. Uređaj je prošao patent-bazu, jer takav ne postoji nigdje na svijetu, a samim tim dobili smo i papire i dokumenta za inovaciju – kaže za Kurir Milić.

„E-bra“ je prošao najrigoroznije testove u Americi, testiralo ga je i 14 žena širom svijeta, a proces isprobavanja i korišćenja pratili su najeminentniji ljekari. .

Njihova kontrola pokazala je da se na grudima ne dešava nikakva negativna promjena, da ne utiče na žlijezde i na masovno tkivo.

“Prije svakog testa tražili smo od djevojaka potvrdu ljekara da su zdrave, a istu potvrdu smo tražili i nakon testiranja. „E-bra“ još nije u slobodnoj prodaji. Predviđena cijena je oko 200 dolara, a na našim prostorima će biti oko 20 dolara. Na našem sajtu Enhancebra prave se porudžbenice. Za sada se javilo više od 30.000 žena. Sa plasiranjem proizvoda ne žurimo, ne želimo da napravimo pogrešan korak.

Milan kaže da se čudesni grudnjak nosi po pet minuta tri puta dnevno sedam dana:

“Uređaj ne smije da se nosi za vrijeme menstruacije. Ukoliko se grudnjak koristi drugi put, mora da se napravi pauza od dva mjeseca. Grudnjak neće raditi 10 dana nakon leta avionom zbog promjena u pritisku. „E-bra“ podiže grudi, oblikuje, smanjuje razmak između grudi i koriguje asimetriju.(Kurir/aura.ba)