U ljeto sa novim izgledom: Dame, ove boje kose su uvijek u trendu!

Ako ste odlučuli da u novo godišnje doba uđete u nešto drugačijem izdanju, nema boljeg načina nego da promjene započnete od svoje kose. Ovog ljeta odvažne i drugačije boje biće totalni hit, a mi vam predstavljamo nekoliko najinspirativnijih!


Pepeljasto siva

Ova boja i nije toliko nova s obzirom da je bila u modi nekoliko sezona unazad. Ovoga ljeta ponovo se vratila na scenu. Iako je ranije davala nekako sumoran i beživotan izgled, danas je pepeljasto siva sinonim za moderno i senzualno, bez obzira na to koliko godina imate. Pepeljasto plava je najzavodljivija boja ovoga leta pa ukoliko ste razmišljali o drastičnoj promjeni, ovo bi mogla biti odlična prilika za tako nešto.

Ledeno plava

Još jedna boja kose koja će doživjeti vrhunac popularnosti ovog ljeta. Interesantna je, jer se dobro uklapa uz sve što obučete, a najbolje stoji prirodnim plavušama koje dodatno žele da naglase svoju boju kose. Ledeno plava će ove sezone zamijeniti platinasto plavu koja je dugo bila u vrhu najomiljenijih. Idealna je za odvažne dame, svijetle puti, a savršeno se slaže sa neutralnim i roze podtonom.

Koralna

Predstojeće ljeto jednostavno ne može proći bez koralne, koju su mnogi već proglasili hit bojom 2019. godine. Ova nijansa zamijenila je na tronu pastelno ružičastu, a najbolje će pristajati damama sa neutralnim i toplim podtonom kože.

Lila

Totalni trend ovoga ljeta jeste boja za koju nemaju baš svi hrabrosti. Ovaj ton djeluje romantično, kraljevski, pa čak i rokerski. Boja je univerzalna i pristaje svakom tonu kože, a nose je isključivo samouvjerene osobe koje pucaju od samopouzdanja. Ukoliko se odlučite za ovu nijansu jedno je sigurno – bićete super kul i super zapaženi.

Bakarna

Kada čujemo da neko pomene bakarnu prva asocijacija za koju je vezujemo je jesen. Međutim, ona će u svom punom sjaju zasijati ovoga leta i kako se čini to ljetnje sunce daće joj dosta na atraktivnosti. Prema tome, ukoliko volite tople pramenove sa efektom bakarne boje ovo je pravi prijedlog za vas , naročito ako ste već odlučili da nešto promijenite u svom izgledu.

Boja meda

Kosa boje meda je poput male crne haljine – klasična je, neutralna i pristaje svima. Ova boja je prirodna i odlično će se slagati sa svakim podtonom kože, što znači da sa njom ne možete pogriješiti.

Komentari

komentara

error: Content is protected !!