U kojim zemljama žive žene sa najbujnijim grudima

Saradnici magazina o ženskom zdravlju „The Journey of Female Health Sciences“ razjasnili su u kojim zemljama žive žene sa najbujnijim grudima. U eksperimentu je učestvovalo oko 400.000 žena, starosti od 28 do 30 godina, iz 108 zemalja. Rezultati istraživanja su objavljeni na sajtu „Science Database Online“.

Za autore projekta bilo je važno da učesnice istraživanja nijednom nisu koristile usluge plastičnog hirurga. Najveće grudi, kako je pokazalo istraživanje, imaju Amerikanke. Na drugom mestu se nalaze djevojke iz Kanade, na trećem Afroamerikanke. Četvrto mjesto su zauzele stanovnice Irske, dok petorku zatvaraju Poljakinje.

Najmanje grudi imaju Afrikanke i Azijatkinje. Među posljednjima na listi najveće grudi imaju Turkinje, za njima idu stanovnice Malezije, Bangladeša, Samoe, Solomonovih ostrva, Tajvana, Vijetnama, Tajlanda, Laosa i Mozambika. Posljednje mjesto među stanovnicama tog dijela svijeta zauzele su Filipinke.

Istraživanje nije sprovedeno u Gruziji, Izraelu, Iranu, arapskim državama i zemljama Srednje Azije.

Prema mišljenju autora magazina „The Journey of Female Health Sciences“ rezultati istraživanja će biti korisni za proizvođače ženskog intimnog veša, kao i za firme koje se bave pružanjem usluga u oblasti plastične hirurgije.

Top 15 zemalja u kojima žene imaju najveće grudi

1. Amerika (bjelkinje)

2. Kanada

3. Amerika (žene koje nisu bjelkinje)

4. Irska

5. Poljska

6. Velika Britanija

7. Holandija

8. Kolumbija

9. Island

10. Venecuela

11. Turska

12. Australija

13. Novi Zeland

14. Norveška

15. Njemačka