U čemu spavaš: KOLIKI SI FRAJER AKO SPAVAŠ BEZ IČEGA, U PIDŽAMI ILI BOKSERICAMA?

Bokserice, pidžama ili bez ičega? Uz ovaj podatak saznaćeš nešto o njegovoj ličnosti. Prema riječima psihologa Samante Rodman, ono u čemu muškarac spava otkriva kakav je njegov karakter. U nastavku teksta provjeri odgovara li opis tvom frajeru:

Pidžama
Tvom je frajeru najvažnija udobnost, a riječ je o vrlo pouzdanoj osobi na koju se uvijek možeš osloniti. Muškarci koji spavaju u pidžami najčešće su privrženi svojim partnerkama, njeguju porodične odnose i jako, jako uživaju u maženju, ističe Rodman. U njegovom zagrljaju osjećaćeš se sigurno i posebno, ali vrlo vjerovatno nećeš imati ludi i nezaboravni seks. Da, stidljiv je!

Bokserice
U ovu kategoriju definitivno pripada najveći broj muškaraca iz vrlo jednostavnog razloga – to im je najjednostavnije rješenje za odlazak na spavanje. Ali i to puno govori o njihovom karakteru. Naime, prema riječima Samante Rodman ovi muškarci su vrlo jednostavni, vole sport, druženje sa drugovima i uvijek su spremni za akciju. Često su pouzdani u ljubavi, a u braku su dobri muževi i očevi i uz njih možeš da računaš na materijalnu sigurnost.

Ništa
Spavanje bez ičega upućuje na izrazito seksipilnog muškarca željnog akcije i adrenalina. Ako frajer spava go, vjerovatno je da obožava putovanja i nova životna iskustva, a isto to važi i za žene. Lud je za vezama na jednu noć, zgodnim ženama i dobrim seksom, kaže Rodman.
Ipak, super vijest je da i ovi muškarci mogu da vole i da se zaljube, ali se rijetko posvećuju samo jednoj ženi. Okolina ih često doživljava kao ekscentričnu osobu.