U ČEMU JE TAJNA FENOMENALNOG IZGLEDA LINDSEY VONN, LIJEPE SKIJAŠICE

Jedna od najljepših skijašica svijeta ne izlazi iz teretane. Lyndsey Vonn se povukla iz svijeta profesionalnog sporta i penzionisala, ali je i dalje u odličnoj formi.

Ova 36-godišnjakinja trenira kad god je to moguće. Osim što je preko dana nadzire slavni trener Gunnar Peterson, na Instagramu je pokazala da joj nije strano ni odraditi par vježbi u dnevnoj sobi, u večernjim satima, dok gleda televiziju.

Radi intenzivne vježbe, primjerice iskorake s utezima, i vozi sobni bicikl. Snimku je objavila na Instagram priči i pokazala kako joj se znoj slijeva niz lice što jasno dokazuje da sagorijeva kalorije.

Osim toga, Vonn i dalje skija, ali rekreativno i zbog vlastitog gušta. Dan nakon kućnog treninga posjetila je Deer Valley u Utahu i uživala u vožnji niz snježne padine.

  • Kad vježbam, osjećam se zdravije i samopouzdanije. Najvažnije je da me tjelovježba čini i mentalno jačom – izjavila je jednom prilikom za časopis Women’s Health.

Iako mnogi vjeruju da u njenoj kuhinji postoji čaroban sastojak kojem duguje izgled, Vonn tvrdi da jede sve, u umjerenim količinama. Tajna je u kalorijskom deficitu koji ostvaruje pomoću intenzivnih treninga i tako osigurava da troši više kalorija, u odnosu na to koliko unosi hranom.