Tvrdnje sarajevske vidovnjakinje: Sekin brak farsa, Hankini “vozovi prošli”, Šerif je samo jednom volio, a Hana Hadžiavdagić je bez emocija

Kada Radetinac (062/904-793)

Sarajevsku iscjeliteljku tijela i duše, Kadu Radetinac, osim sposobnosti da otkloni i najteži sihir, prokletstvo staro decenijama i najtežu kletvu, te da pomiri i najposvađanije i nafaku donese i u najsiromašniji dom, “bije opasan” glas da je žena čije se riječi nikad nisu izjalovile. Ono što ona kaže, ili je bilo ili će biti. Prognozirala je atentate, terorističke napade, pojavu novih bolesti, smrt poznatih političara i mnoge druge događaje. Sve je pogodila. Kada kaže i da magija najviše udara na brakove i natalitet. U kratkim rečenicama, Kada je razotkrila u kojim to brakovima cvjeta ljubav, a u kojim magija. Pogledajmo koji će brakovi opstati, a kojima je rok trajana od od danas do sutra.
Brak Seke Aleksić je jedna velika farsa, nema u njemu ni mrve ljubavi. Seka je samo željela dijete, a sad kad ga je dobila, tražiće razvod. Dijete ne želi s mužem dijeliti.

Halid Bešlić nije svojoj supruzi bio odan i vjeran ali, polako se smiruje, dosta mu je lutanja. Što se tiče njegove supruge, samo ću reći – ona najbolje zna.

Branka Sovrlić i Sadik Pašić – Za Branku mogu reći da je jedna divna osoba, a što se tiče njihovog braka, vrijedi ona – svako zašto ima svoje zato!

Šerif i Kanita Konjević – On je volio jednom, pravo i to je to. U njemu nikad više neće se zatomiti ni slični osjećaji. Što se tiče braka, nastoji ga održati i sačuvati radi djeteta.

Hana Hadžiavdagić: Njoj je u životu karijera na prvom mjestu. Sve je podređeno tome pa čak joj je i brak karijera. Nema ona u sebi puno emocija koliko želi da drugi misle da ima.

Halid Muslimović i Adelisa – Kod njih vrijedi ona – zločin i kazna! Vole se, traju, ali brak i dugogodišnju strast održavaju ponekad i uz tuđu pomoć. Da ne crtam, čitajte između redova.

Maja Marijana – žena nemirnog duha. Nimfomanka. Ona neće opstati nigdje dugo.

Ceca: Ona nikad više neće stati pred matičara. Žudi za ljubavlju ali zbog milion starih razloga, ne može se opustiti pa će starost dočekti sama.

Zehra Bajraktarević – Njoj još nisu prošli svi vozovi, ona bi se i mogla udati kad bi neke stvari raščistila u svojoj glavi, ali, koliko ja vidim, to se neće desiti. Ona na sebi ima i magije i nekog eha iz prošlosti koji je drži tu gdje jeste.

Elvira Rahić – U braku između nje i gospodina Šabana Forića nema ni trunke ljubavi. Sve je poslovni dogovor. Aranžman. Ona bi htjela veliku karijeru, on joj pomaže koliko može, ali, nikad ona neće biti neka velika zvijezda. Trebala se pomiriti s tim davno i udati se iz ljubavi. Šteta!

Šaban Šaulić se neće razvesti, ali, on se opasno počeo vraćati u mladost. Nadoknađuje neke stvari. Stari panj se upalio i to žestoko.

Hanka Paldum – Ona što se udavala – udavala se. Dosta joj je brakova za sav život.

Elvira Rahić se trebala udati iz ljubavi!

Povezani sadržaj: Selma&Haris – ljubav iskrena, Melina&Haris – paravan za javnost, Brena&Boba – sreću traže u odvojenim krevetima, Selmi je brak – rak

Duško vara Jelenu na sve strane, Konakoviću ni novi brak neće donijeti sreću, pomiriće se s bivšom suprugom, a Arduana Pribinja…!

error: Content is protected !!