Tuširate se brzo, koristite spužvu ili perete zube? Evo šta navike pod tušem govore o vama

Ako držite do higijene, onda se svakodnevno tuširate. No, jeste li ikad razmišljali da vaše navike prilikom tuširanja mogu puno toga otkriti o vama.

Neki ljudi vole pjevati pod tušem, drugi uvijek koriste hladnu vodu, a mnogo je i onih koji peru zube u tuš kabini. To su samo neke od navika koje mnogi imaju, a koje su ostale i što one govore o vama saznajte u nastavku teksta.

Pjevate

Ako pjevate pod tušem, onda imate puno više samopouzdanja nego drugi. Nije vas briga što drugi misle o vama i nije vam problem pjevati niti najteže hitove iako nemate nikakvih pjevačkih sposobnosti.

Perete zube

Ako četkate zube pod tušem, vi ste definicija za ‘multitasking’, odnosno obavljanje više poslova u isto vrijeme. Cijenite svoje vrijeme i želite ga iskoristiti najbolje što možete, bilo na poslu ili kada ste kod kuće.

Kupate se u kadi

Ako se često kupate u kadi, opuštena ste osoba. Imate kontrolu nad sobom i svojim tijelom i kad nastupi panika, znate se dobro nositi s njome.

Pravite popis

Ako pod tušem razmišljate o onome što trebate napraviti i pravite popis, vjerojatno vam je teško isključiti svoj mozak. Imate puno toga na sebi i prirodno vam je da stalno razmišljate o tome.

Brzo se tuširate

To često može biti znak stresa. Kasnite na posao ili sastanke. To nije uvijek loša stvar i može značiti da cijenite obitelj i prijatelje više od svega.

Hladan tuš

Ako se volite tuširati s hladnom vodom, moguće je da ste ‘vruće glave’. Često se nađete u mnogim raspravama i imate strastvena mišljenja. Dobro ste svjesni sami sebe i znate kada je vrijeme da stanete.

Koristite spužvu

Osobe koje koriste spužvu za kupanje vrlo su temeljite i nevjerojatnu pažnju obraćaju na detalje.

Vodu uključite kada uđete u kadu

Ako uskačete pod tuš prije nego ste uključili vodu, vrlo se avanturistička osoba. Volite riskirati što često dolazi na naplatu na poslu ili u vezama. (vecernji.hr)