Tuče li Željka Joksimovića supruga Jovana i da li će on ubrzo spakovati kofere i napustiti je kao i prvu suprugu?!

Željka Joksimovića ne treba puno predstavljati. Pročitajte kako planete utječu na njegov brak i kakve bračne tajne on krije.

Oboje su po sunčevom znaku bikovi, zbog njihove tvrdoglavosti bi ovaj brak mogao trajati kakvu deceniju. Naravno, tu je i pritisak okoline te tradicionalizam karakterističan za bikove, zato bi ovo dvoje ljudi moglo imati srednje dug brak u kojem će biti puno: nerazumjevanja, prkosa i netolerancije.

Jovana je opasna, njen opaki i bojeviti Mars iz ovna tvori konjunkciju s njegovim Suncem, zato je Željko često žrtva agresije svoje žene. Često se osjeća ugorženo, u kasnijoj fazi braka bi mogao dobiti i koju „ćušku“, jer su žene s Marsom u ovnu istinski agresivne.

Nema i neće imati čime da se brani, njegov Mars iz blizanaca je u konjunkciji s ljubaznom Venerom. Muška energija (Mars) kod njega je neutralizirana ženskom energijom (Venera). Ona će njega da gnjavi, a on će da laska i da se joj dodovorava. Jednog dana kada mu bude dosta, spakovaće kofere kao što je učinio i prvi put te opet zaživjeti punim plućima svoj samački život. Do tada, sretno Željko!

Opširniji tekst pročitajte na linku: BRAK ŽELJKA I JOVANE