Trinaest stvari koje vam bračni savjetnik neće reći: VOLIM PAROVE KOJI SE TUKU U ČEKAONICI!

Veliki broj bračnih parova svoje probleme rješava kod bračnog savjetnika. Kako on svoj posao uvijek radi profesionalno postoje stvari koje mu prolaze kroz glavu, ali vam ih nikada neće reći. Američki portal Shine donosi 13 stvari koje vam vaš bračni savjetnik sigurno nikada nije rekao.

1. Volim parove koji se tuku u čekaonici. To pokazuje da im je barem malo stalo jedno do drugog. Ako su oboje indiferentni otežavaju mi posao.

2. Kada kažeš da tvoji osjećaji ‘jednostavno više nisu na istom mjestu kao što su bili na početku veze’, znam da varaš.

3. Ponekad kažem paru: ‘Nema seksa do iduće seanse. Da se niste ni dotaknuli’. Ono čemu se zapravo nadam jest da će posustati i osjetiti zajedništvo.

4. Ako s prijateljima razgovarate o problemima u braku to bi moglo pomoći, ali isto tako i pogoršati situaciju. Nikada nemojte ni sa kim razgovarati o problemima koje prije niste probali riješiti sa svojim partnerom.

5. Nikada neću reći paru da nemam pojma što njih dvoje uopće rade zajedno, ali ću to dati naslutiti izjavom: ‘Oboje biste trebali donijeti odluku o tome kuda vaš odnos vodi’.

6. Ponekad poželim samo uzviknuti: ‘Odrasti! Prestani cendrati! Živi svoj život!’. Tada mi je zaista potreban godišnji odmor.

7. Nemojte me ni pokušavati uvjeriti da ste vi ‘dobara strana’ vaše veze. U lošem braku ne postoji dobrih strana.

8. Da, trebate ponekad otići ljuti u krevet. Ako ćete baš sve probleme rješavati prije spavanja, u drugo ćete jutro biti neispavani i čangrizavi. Radije, se dobro naspavajte, prespavajte problem i riješite ga ujutro.

9. Tri činjenice koje nijedan bračni par nikada neće prevladati jesu: psovanje, upiranje prstom i kao roditelj preuzimanje odgovornosti za novonastalu situaciju.

10. Ponekad se neki ljudi jako vole, ali imaju toliko različit način života da im preporučim da žive zajedno, ali stanuju odvojeno. Zvuči pomalo čudno, ali pomoglo je nekim ljudima.

11. Upoznao sam parove za koje sam mislio da nema nikakve šanse da ostanu zajedno. Najčešće zbog toga jer su se jednostavno prestali truditi. No, ponekad se znalo ispostaviti da su nemaju volje ni rastati.

12. Velika stvar koju mnoge žene ne razumiju: Muškarci ne mogu čitati misli! Ako mu ne kažete kako se osjećate, on to ne može znati. Velika stvar koju muškarci ne razumiju: Ako, tijekom dana, ne dajete ženi za pravo, ona navečer neće htjeti spavati s vama.

13. Ako vas pitam koliko dugo imate probleme u braku i vaš odgovor je: ‘deset godina’, ne nadajte se da ćete ih riješiti u deset minuta ili nakon deset seansi.