Trikovi za debeljuce: KAKO IZGLEDATI 10 KG. MRŠAVIJE?

Znamo koja je muka kada imate višak kilograma na stomaku i koliko je nekad teško da se obučete tako da budete zadovoljne svojim izgledom. A sa dolaskom ljepšeg vremena, kada tkanine postaju tanje i imamo manje slojeva garderobe na sebi, to postaje još teže.

Svakako, ono što je poželjno, jeste da dodatno povedete računa o ishrani, a u međuvremenu, neće biti na odmet na nekoliko trikova koji vam mogu pomoći da sakrijete višak u predjelu stomaka.

Bluze koje se šire ispod grudi
Bluze koje se šire ispod grudi su sjajan odjevni komad za vas jer su oko stomaka široke i lepršave, pa se ništa ne oslikava, a vi se osjećate komotno i udobno. Nađite ih u različitim bojama, dezenima i dužinama, uparite ih sa uskim farmerkama, helnakama, a ljeti šortsevima.

Takođe, pufnaste i balon bluze su odlično rješenje za vas jer su kao i ove sječene ispod grudi široke oko stomaka. Ujedno, sada jako popularne, “oversized” košulje isto mogu biti rješenje kada želite da prikrijete višak u predjelu stomaka.

Steznik
Steznik je jako praktičan, mada ne toliko udoban način da sakrijete stomak. Ima ih u raznim modelima i gotovo svi su napravljeni od čvrstog rastegljivog materijala koji će sve stisnuti tako da baš nigdje ništa “ne kipi”. Sigurno niste raspoložene da ih nosite svaki dan, ali u nekim posebnim prilikama, zašto da ne.

Nikako majice sa printom
Garderoba sa printom je u modi, ali vi bi trebalo da izbjegavate takve majice, jer će samo skrenuti pažnju na ono što želite da sakrijete.

Prave dužine
Prava dužina jakne, sakoa je ključna za vas. Nikako ne nosite one kratke modele, jer će samo otkriti vaš višak. Odlučujte se za dužine do bokova i duže. Ono što je sjajno jeste da su sada i te kako u modi dugački i “oversized” blejzeri.

Modni dodaci
Birajte minđuše i kratke ogrlice koje će pažnju skretati na vaše lice i dekolte. U obzir dolaze i duge ogrlice koje će vizuelno izdužiti vaši figuru. Nikako ne nosite kaiševe.

Čvrste tkanine
Tanke rastegljive tkanine će se prilijepiti uz tijelo i ocrtati bukvalno svaku nesavršenost. Zato, birajte čvršće, kruće ili lepršave materijale. Pamuk će prijati i vašoj koži i vašoj liniji.