Trikovi slavne glumice: “LAGANO IŠAMARAM LICE”!

Za glumicu Džesiku Albu izgleda kao da je vrijeme stalo, a svoje male tajne koje se odnose na njegu kože rado je podijelila sa ženama širom svijeta…

Glumica Džesika Alba je jendom prilikom u intervjuu za “Vog” ispričala da se suština njene dobro očuvane kože ne krije u botoksima, filerima i raznim estetskim korekcijama, već u prirodnim metodama za njegu iste.

“Svakog jutra kad se probudim, prvo odem u kupatilo da se umijem, a onda na lice nanosim antioksidativnu masku, koju koristim svaki dan – kaže ona.
Nakon toga, fizička aktivnost je sastavni dio njene dnevne rutine.

“Stavim masku na lice poslije treninga, i odem da popijem kafu i družim se sa djecom. Nakon maske, na red dolazi i kvalitetna hidrantna krema, a poslije toga lagano išamaram lice što je savjet koji sam dobila od prijateljice iz Koreje. Tu nije kraj mackanju, jer poslije ovih koraka, stavljam kremu na bazi vode u obilnoj količini i to uz pomoć spravice koja podstiče cirkulaciju. Zatim na red dolazi i piling usana, poslije čega ih namažem hranljivim balzamom. Završni korak je stavljanje gel-maske na područje ispod očiju – ispričala je prelijepa Džesika.