Tri znaka koja će uživati u avgustovskim ljetnim avanturama

Vodolija

Pripadnici ovog znaka ovog ljeta imaju najveće šanse da svoj trenutni odnos podignu na viši nivo, a možda čak i da postanu roditelji. Ljeto vam je naklonjeno i ukoliko ste singl – imaćete niz prilika da započnete ozbiljnu vezu. Ako ste pak već u vezi – znajte da je sada savršen tajming za stupanje u brak ili početak zajedničkog života.

Rak

Najemotivniji znak horoskopa ovog ljeta imaće sreće na planu ljubavi. Konačno će staviti tačku na loš odnos prepun nesuglasica, i dobiti priliku da upozna onog pravog. Vama je u krvi potreba za vjernim partnerom, a takvog treba i da očekujete ovog ljeta. Ukoliko vam se dopadala osoba u vazdušnom znaku, radujte se – očekuje vas dobar rasplet događaja.

Lav

Možda mislite da još uvijek nije vrijeme, da se smirite, ali život će vas razuvjeriti! Ukoliko ste slobodni, naredni perido donijeće vam puno zabave, dobrih izlazaka, flerta, ali i osobu zbog koje će vam srce poskočiti! Biće to nevjerovatna ljubav prepuna čarolije! Ukoliko ste, ipak, zauzeti, očekujete razrješenje problema u vezi i stabilizaciju odnosa.