TRI ZNAKA HOROSKOPA ZA KOJE ĆE SEZONA ŠKORPIJE BITI ODLIČNA…

Sezona Škorpija je započela 23. oktobra i trajaće do 22. novembra. Ovaj period će mnogim znacima Zodijaka biti napet, jer je ovu jaku energiju nemoguće ne osjetiti. Tipične Škorpije su neustrašivi ljudi koji se hrabro suočavaju sa svim neprijatnostima koje život donosi jer vjeruju u svoju unutrašnju snagu. 

Dok smo pod vladavinom Škorpije mnogi od vas će osjetiti moć i snagu, ali to naravno zavisi od vaše natalne karte i u kojoj kući se nalazi Škorpija. Međutim, sezona misterioznih Škorpija će nekim znacima Zodijaka donijeti sjajne trenutke!

Za ova tri znaka zodijaka, sezona Škorpija će biti najbolja do sada i konačno će moći da shvate sve stvari o kojima su dugo razmišljali.

1. Rak

Rakovi su imali stvarno turbulentan period, tako da sada mogu konačno da se opuste. Uvijek su hrabrili druge da budu blagi prema sebi, a sada je vrijeme da slušaju sopstveni savjet. S druge strane, Sunce će se pridružiti Veneri i Jupiteru u petoj kući zabave, kreativnosti, strasti i romansa, tako da će zaista imati zabavne i nezaboravne trenutke tokom ove sezone.

2. Škorpija

Škorpije će imati puno sreće, jer ovo je njihovo vrijeme. Jupiter napušta njihov znak 8. novembra, ali planeta sreće ih neće ostaviti bez ičega. Daće im nešto lijepo, pa bi trebalo da budu spremni i čekaju. S druge strane, Sunce putuje neko vrijeme kroz njihovu dvanaestu kuću, tako da postoje velike šanse da se osjećaju letargično. Ali kada Sunce uđe u njihovu prvu kuću i počne solarna revolucija, stvari će se potpuno promijeniti za njih!

3. Ribe

Ovo je bilo dugo i oprezno putovanje za Ribe, ali stvari će se konačno promijeniti za njih. Preživjeli su zaista težak period, naučili nekoliko lekcija i stvarno odrasli. S obzirom na to da Sunce prolazi kroz devetu kuću visokog učenja i lične filozofije, oni će biti spremni za velike stvari. Možda će započeti avanturu ili će početi sa nečim potpuno novim. Šta god da izaberu, oni će bez sumnje biti vrlo uspješni! Cijeli kosmos je na njihovoj strani.