TRI NAJINTELIGENTNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA: JESTE LI MEĐU NJIMA?

Oni su interesantni, pametni, i veliki emotivci. Provjerite da li ste na osnovu svojih astro karakteristika među najinteligetnijim znakovima u horoskopu.

horoskop int 1. Blizanci

   Ljudi koji pripadaju ovom znaku još od malih nogu vole da istražuju i ispituju. Vrlo su radoznale prirode pa ih zanima mnogo stvari iz različitih područja, a pažnju im najviše privlači umjetnost.Vole biti okruženi ljudima sa kojima mogu voditi konstruktivne razgovore, a također traže inteligentnog partnera s kojim će moći raspravljati o raznim temama, jer ih prazne priče ne ispunjavaju.

  1. Škorpija

  Škorpije se smatraju najinteligentnijim horoskopskim znakom. Veoma su odlučne, vrijedne i ne postoji stvar koju njihov prodorni pogled i naglašeno šesto čulo ne može prodrijeti. U svemu traže dubinu, i vole da zagrebu ispod površine. Njima ne pokušavajte da manipulišete, jer su oni ti koji to rade, a vrlo lako „provale“ tuđe namjere.

  1. Strijelac

Zaigrane i radoznale prirode, kao i Blizanci, često djeluju prilično neozbiljno. Međutim, veoma su dobri u procjenjivanju situacije. Nije im problem da pridobiju simpatije, tako da su često omiljeni u društvu. Među pripadnicima ovog znaka ima dosta naučnika, a matematika i prirodne nauke su im jača strana. Vole da ulažu u sebe i razvijaju svoj intelekt tokom cijelog života.