Tri najbolje obučena horoskopska znaka

Nije tajna da pojedine odlike horoskopskog znaka (i podznaka) utječu i na naš stil odijevanja.

U nastavku saznajte koji su to znakovi na glasu kao najbolje obučeni:

LAV

Lavice se ne boje biti najbolje obučene žene u prostoriji. Ne treba im ni poseban razlog za nošenje glamuroznih ili čak teatralnih komada s kojih drugi ne mogu skinuti pogled. One jednostavno znaju nositi odjeću s kojom ostali ne žele riskirati, ali lavice su dokaz da se modni rizik itekako isplati. Vodi računa o kvaliteti materijala i važno joj je da njena odjeća bude dobro krojena.

BIK

Za pripadnice ovog znaka često se kaže da nema toga što ne mogu obući. Imaju nepogrešiv osjećaj za modu te stav zahvaljujući kojem i najobičniji odjevni komadi na njima izgledaju sjajno. Vole kvalitetnu odjeću i spremni su uložiti u skuplje komade jer znaju da je to dugoročna investicija.

VAGA

Kada je u pitanju moda, inače neodlučne vage vješto balansiraju između trendova i klasike. Vole odjeću koja je trenutno u modi, ali nipošto neće nositi komade koji se ne uklapaju u njihov stil, bez obzira na to koliko oni bili popularni. Uglavnom su ljubiteljice klasičnih krojeva, ali vrlo su razigrane po pitanju odabira materijala, boja i uzoraka.

 

Komentari

komentara