Tri karakteristike koje čine savršenog muškarca

Znamo da neko ko je sasvim savršen baš i ne postoji, ali kada razmišljamo je li neki muškarac materijal za vezu ili ne, često ne znamo na šta bismo se koncentrisali. Stručnjak za veze Ti Taširo kaže da je najvažnije da naš savršeni muškarac ima ove tri osobine.


Smiren karakter

Muškarac koji voli uzbuđenje i adrenalin je super izbor, a sa njim će nekoliko prvih sastanaka biti jako zabavno i uzbudljivo.

Ipak, kaže Taširo, za kvalitetnu dugu vezu zavisnik od adrenalina i nije najbolji izbor. Muškarac koji voli uzbuđenje je jedno, ali ako je opsjednut uzbuđenjem, vrlo će često raditi stvari koje su loše za vezu. Najbolji izbor je netko ko voli uzbuđenje, ali zna i kada treba da stane s njim.

Jednostavan za komunikaciju

Ne tražiš nekoga ko će se slagati sa svakom tvojom rečenicom, ali za kvalitetnu vezu ti treba muškarac koji će biti spreman na dogovor i kompromis, kaže Taširo.

Postoje ljudi koji se obožavaju svađati, a ako imaš posla sa takvim muškarcem, veza će uvek biti turbulentna i napeta, bez razloga.

Emocionalno stabilan

Ne neko ko će u svakom trenutku biti potpuno smiren i znati što da kaže u svakoj situaciji, ali za kvalitetnu vezu je definitivno potreban muškarac koji nije zavisnik od drame.

Muškarac koji je sklon dramatiziranju vrlo će često u bezazlenim situacijama pronaći razlog za svađu, biće ljubomoran i posesivan, a sve to kako bi nahranio svoju potrebu za dramom.