Tri jutarnja rituala za sreću tokom čitavog dana

Uz odgovarajuće dnevne rituale privući ćete promjene i postaćete kreator svog života.

Svaki aspekt postojanja povezan je sa univerzalnom energijom – kreatorom života u njegovim najčudesnijim oblicima i likovima. Vibracionim spajanjem sa ovim izvorom i sami ćete dobiti inspiraciju za nove početke, promene i, pre svega, pozitivne ideje koje predstavljaju svojevrsni kvalitet i suštinu ispunjenog življenja.

Pozitivan start

Način na koji započinjete svako jutro u velikoj mjeri će odrediti ostatak dana. Pronađite neki ritual ili stvorite naviku, zbog kojih će vam jutro biti najlepši dio dana i zbog kojih ćete se rado buditi. To može biti set asana, istezanje, tuširanje, čitanje omiljene rubrike u novinama itd. Bitno je da dan započnete pozitivnim mislima i optimizmom. Ukoliko posvetite ovo vrijeme sebi, izvjesno je da ćete se osjećati energičnije i bolje.

Riječi su čarolija

Misli i riječi koje izgovaramo još jedna su odrednica našeg života. Izgovorene riječi, kao i misli koje su prisutne u vašem umu, odašilju energiju drugim ljudima. Kako potisnuti bijes i druge neiskazane emocije mogu da dovedu do energetske blokade, treba da obratite pažnju na signale koje šaljete riječima i djelima.

Život kao afirmacija

Svijest o tome da sve što izgovaramo i mislimo predstavlja afirmaciju, ključna je za poboljšanje života. Ipak, dok ne naučite da obraćate pažnju na ono što mislite i izgovarate, pokušajte svjesno da izgovarate izabrane afirmacije.