Tri godine pakla: MRTVAČKOM ZEMLJOM SVEKRVA JE ŽELJELA UNIŠTITI IVANIN BRAK

U nemoći i strahu kontaktirala je mnoge po Srbiji, Bosni, Njemačkoj… Jedni su govorili ovo, drugi ono…. Ali, niko da joj ozvori vrata sreće, a zatvori vrata pakla. Spasila je Vidovita Rabija!

Rijetke su osobe koje nisu spremne da zbog ljubavi godinama trpe, smiruju se, podnose i najokrutnije kazne. Takva je bila i 34-godišnja Ivana M. koja je skoro tri godine prolazila kroz pakao u braku sa svojim izabranikom nepune dvije godine od nje starijim Danijelom. Oboje su djeca Bosne, ali ih je sudbina odvela u Njemačku, tamo ih spojila i odvela pred matičara.

Opijena ljubavlju, koja joj je uzvraćana, ni u najcrnjim mislima ni u snu nije mogla zamisliti da će se morati boriti za sreću u svom braku i uz pomoć duhovnih iscjelitelja. U nemoći i strahu kontaktirala je mnoge po Srbiji, Bosni, Njemačkoj… Jedni su govorili ovo, drugi ono…. Ali, niko da joj ozvori vrata sreće, a zatvori vrata pakla. Spasila je Vidovita Rabija!

“Bila sam pred razvodom. Jednostavno bila sam odlučila da pokupim stvari i odem bilo gdje; samo da se oslobodim tog pakla. Čak sam pomišljala i na samoubistvo, jer moj život nije imao smisla bez Ovana. Voljela sam ga svim srcem i svim bićem – kazuje Ivana, a sa lica joj ne silazi blagi smješak pobjednice.

Pobijedila je nakon što joj je u pomoć priskočila dobojska iscjeliteljka i vidovnjakinja Rabija, koja je spasila na stotine brakova što savjetima, što duhovnim tretmanima.

– Vama je bačena crna magija onog dana kada ste se vjenčali. Starija osoba, s muževe strane nije željela Vas kraj Ivana. Mrtvačkom zemljom je posula stazu preko koje si došla u njen dom. Kasnije si popila u kafi i sokovima, te pojela u hrani mnogo magije. Stalno vam je pojačavala. Sreća pa si vjernica; inače već bi davno ovo bilo završeno i tebi je bila namijenjena ludnica – kazala je Vidovita Rabija nesretnoj ženi.

Odmah je Ivana znala da je riječ o njenoj svekrvi, jer od prvog dana nešto iznutra joj je govorilo da je ta žena ne miriše. Nije željela detalje pričati rabiji; samo je pitala „Ima li spasa?“

– Sve je u Božijim rukama. Radit ćemo tretmane. Ako budeš slušala, ogrijt ćete sunce i ti ćeš ubrzo uživati u bračnoj sreći, te rađati djecu – kazala je Rabija nesretnoj ženi.

Prvo je za Ivanu i njenog Danijela uradila zaštite, a onda nastavila sa tretmanima za uklanjanje magije. Trajalo je to nepuni mjesec dana.

– Nisam imala šta izgubiti, već sam se grčevito borila za svoj brak. Rabiju sam slijepo slušala. I pokazalo se da njeni tretmani djeluju. Već deseti dan nije bilo napete situacije u našem domu, Danijel je bio sve pažljiviji, a njegova majka sve udaljenija. U roku od mjesec dana je pala u postelju, noge su je izdale. Danijelu ništa nisam govorila. Čekala sam da se uvjerim u snagu Rabijinih rituala. Danas, tri mjeseca kasnije naš život je kao najljepša bajka. Ostala sam u drugom stanju. Vidovita Rabija je moja druga majka – kazala nam je na kraju Ivana, te dodala da se ona i njen muž beskrajno vole, a kada je u pitanju Danijelova majka – daleko joj kuća od njihove.

Komentari

komentara

error: Content is protected !!