Tri feng šui savjeta za privlačenje ljubavi u život

Tri jednostavna trika i mala izmena u uređenju doma može pomoći da pronađete idealnog partnera…


Energija ljubavi je poput sunčeve, svima nam je potrebna. S obzirom na to da nam je feng šui odličan saveznik u kreiranju pozitivne atmosfere u domu i privlačenja bogatstva u život, zašto da ne iskoristite 3 odlična savjeta i privučete ljubav.

Prije nego što poslušate i primjenite ove savjete, feng šui učitelji savjetuju da je potrebno prije svega da volite sebe i brinete o svojim emocionalnim potrebama. Tek kada ispunite ove uslove, možete kreirati pozitivnu energiju u domu koji će privući i energiju ljubavi.

Prvi feng šui savjet za ljubav

Pretvorite svoju sobu u mjesto koje će zračiti pozitivnom energijom i romantičnom atmosferom. Kakav je krevet u kome spavate, a u kojoj su boji zidovi u sobi? Čak iako ste sami uredite spavaći kutak u bojama ljubavi za dvije sobe. Energija iznad kreveta treba biti jaka i balansirana. Postavite noćne stočiće sa obje strane ili napravite lijepo uzglavlje.

Drugi feng šui savjet za ljubav

Pretvorite kupatilo u spa prostor koje će privući energiju ljubavi. Dosta ljudi ne obraća pažnju na kupatilu i ova prostorija zadnja čeka na uređenje. Međutim, po feng šuiju i te kako je važno da ova prostorija bude uredna i sređena kako bi blagostanje i ljubav vladali vašim životom.

 

Kupatilo najčešće koristimo da očistimo tijelo, al i dušu kako tvrde feng šui učitelji. Zato uredno i lijepo kupatilo prijatno za korištenje poput spa centra donijeće vašem tijelu i duši dobru energiju. Ukoliko zračite pozitivnom energijom lakše ćete privući srodnu dušu u svoj život.

Treći feng šui savjet za ljubav

Ispunite dom detaljima koji po feng šuiju donose sreću i blagostaje u dom. Naravno, neće samo pomoći ako mandarinsku patku postavite na pravo mjesto, ali će ovaj predmet svakako donijeti pozitivnu energiju u vaš dom, a samim tim i u život. Romantična slika koja asocira na ljubav, ružičasti kristali i crvena svijeće doprineće pozitivnoj atmosferi u kojoj ćete se osjećati blaženo i voljeno i sigurno.

Komentari

komentara

error: Content is protected !!