Travar Emsad Grabus: Žene, ako ne možete ostati u drugom stanju, dođite kod mene!

Oni koji poštuju moje savjete i pridržavaju se uputstava, garantiram, da će riješiti svoje zdravstvene tegobe – kaže Grabus, koji spravlja oko 80 vrsta čajeva, te 30-ak krema, tinktura i biljnih preparata

Da nekadašnji novotravnički gigant “Bratstvo” nije otišao u – hendek, Emsad Grabus bi, vjerovatno, samo za sebe i svoju porodicu sakupljao ljekovito bilje i pripremao ljekovite napitke i preparate. Ovako, danas se u cjelosti posvetio ovoj ljubavi, ali i biznisu. U tome mu je, kaže, pomogao njegov stariji brat.

U dušu poznaje 180 vrsta ljekovitog bilja, koje zajedno sa članovima porodice sakuplja širom Srednjobosanskog i Unsko–sanskog kantona. Tridesetak ljekovitih biljaka uzgaja na vlastitom imanju. Tvrdi da ispunjava sve uvjete organske i biološke proizvodnje; bilje suši na strogo propisan način, na bijelim pamučnim prostiračima koji prekrivaju rafe za sušenje.

“Specijalizirao” se za pomoć u liječenju dijabetesa, neplodnosti i nesvjestice, povezane sa oslabljenim imunitetom i lošom krvnom slikom. Tijesno sarađuje sa homeopatom i fitoterapeutom Suadom Šendeljom, po čijim recepturama priprema i nekoliko svojih tinktura, mehlema i krema. Ženama preporučuje uz osmijeh, ako ne mogu da ostanu u drugom stanju da dođu kod njega, jer bit će djece.

“ Oni koji poštuju moje savjete i pridržavaju se uputstava, garantiram, da će riješiti svoje zdravstvene tegobe – kaže za portal “aura. ba” Grabus, koji spravlja oko 80 vrsta čajeva, te 30-ak krema, tinktura i biljnih preparata. Njegov kontakt telefon je 061 807-669..