TRANSURFING METODA: SAVJETI KAKO DA VRATITE VOLJENU OSOBU U SVOJ ZAGRLJAJ?

Po ovoj metodi čuvenog ruskog mistika „Bitna je namjera, ne želja! Prema transurfingu, stvarnost nije nešto na šta ne možemo da utičemo, nego čak možemo i da je biramo.

 voljena osobaU trećoj knjizi iz trilogije, intrigantnog naslova “Naprijed u prošlost”, ruski mistik Vadim Zeland govori o putovanju kroz vriojeme te objašnjava razne fenomene prostora i vremena koji nas uvijek iznova iznenađuju.

Takođe, knjiga sadrži i prepisku autora s čitaocima koji iznose svoje konkretne životne probleme, pa i one ljubavne prirode, a on savjetuje kako da ih riješe primjenjujući principe transurfinga.

Kako vratiti voljenog muškarca?

Tako jedna čitateljka moli autora da je posavjetuje kako da vrati voljenog muškarca.

Vadim Zeland upozorava da uvijek najprije treba da dobro razmislimo želimo li zaista da vratimo izgubljeno i ponovo zadobijemo ljubav osobe koja nas je ostavila. Možda se ovakvim razvojem situacije spašavamo od nama još nepoznatih problema. Da bismo donijeli odluku treba da oslušnemo “šum jutarnjih zvijezda” – tihi šapat svoje duše koja nam ukazuje na pravo rješenje.

Ako ipak zaključite da zaista želite da vratite voljenu osobu, potrebno je da se usmjerite na dva važna koncepta transurfinga – unutrašnju i spoljašnju namjeru. Naša unutrašnja namjera je usmjerena na naš osjećaj vlastitog značenja koji pokušavamo da potvrdimo i kao takva nije dovoljna za ostvarenje cilja.

Ako djelujemo samo unutrašnjom namjerom, to će se svesti na uvjeravanje druge strane i organizovanje raznih akcija u svrhu obnove ljubavnog odnosa. Ako i uspijemo, stvari neće biti kao prije.

Kako postupiti? Odgovor se krije u moćnoj spoljašnjoj namjeri koja nastaje kad su duša i razum usklađeni.

Unutrašnja namjera vašeg partnera takođe je usmjerena na zadovoljavanje osjećaja vlastitog značenja i zato se, da biste vratili voljenu osobu, morate odreći svoje unutrašnje namjere.

Voljenu osobu moguće je vratiti samo spoljašnjom namjerom, a vaša unutrašnja namjera preobraziće se u spoljašnju kad se vaše djelovanje preusmjeri na zadovoljenje potrebe partnera. Time ćete usrećiti partnera, ali i dobiti od njega ono što želite.

Ovdje djeluje koncept čije načelo glasi: Odrecite se namjere da nešto dobijete, zamijenite je namjerom da nešto date i dobićete ono čega ste se odrekli.

To načelo djeluje vrlo efikasno, kao da je prste umiješala neka čudesna sila. Uvjerite se sami – jednostavnije je nego što se čini.

                                  Ne ostvaruje se želja već namjera
“Vaše puke želje se neće ispuniti. Vaša maštanja se neće ostvariti. Ali vaša namjera, vaš izbor potkrijepljen odlučnošću imanja i delovanja je nepovrediv zakon i on će se neminovno realizovati”.

Prema Vadimovom savjetu, ničemu ne treba pridavati veliku važnost, veliku želju, veliku vezanost. Prevelika važnost će samo pokrenuti Sile ravnoteže koje će je umanjiti, uglavnom, na način suprotan od očekivanog. Svemu dakle treba pristupiti s mirom i blagošću, pa tako i ovome. Sve ono što je nastalo u jedinstvu duše i razuma ima veliku vjerovatnost da se ostvari, i ako osjećate da “vaša duša pjeva, a razum zadovoljno trlja ruke” dok čitate ove redove, onda se slobodno prepustite istraživanju fascinantnog svijeta Vadima Zelanda.

(aura.ba)