Tragičan kraj jedne od najljepših glumica ikada: Ipak ju je ubio njen slavni muž?

Natalie i Robert

ČAK 36 godina nakon smrti glumice Natalie Wood policija je opet otvorila istragu o tom nikad razjašnjenom događaju, a kako pišu strani mediji, glavni sumnjivac je njen suprug Robert Wagner. Vijest o istrazi objavio je poručnik John Corina iz ureda šerifa okruga Los Angeles u novom CBS-ovom dokumentarcu o smrti slavne glumice.

“Istražujemo taj slučaj šest godina i mislim da je on istražiteljima najzanimljiviji u tom pogledu. Znamo da je on bio zadnja osoba s Natalie prije nego što je nestala”, rekao je Corina.

Wagneru je danas 87 godina i u braku je s glumicom Jill St. John, a navode o novoj istrazi zasad nije komentirao.

Wood se utopila nedaleko od otoka Cataline kod Kalifornije tijekom plovidbe brodom s Wagnerom i zajedničkim prijateljem Christopherom Walkenom. Nestala je nakon rasprave s mužem, a njeno tijelo pronađeno je u vodi. Bila je odjevena u spavaćicu i jaknu od flanela. Wagner je tvrdio da je njena smrt posljedica tragične nesreće. Prema njegovoj verziji priče, Wood je nakon svađe sjela u gumeni čamac i više je nije vidio.

U to vrijeme istražitelji su zaključili da govori istinu i zatvorili istragu.

Nakon određenih izjava Nataliene sestre Lane i kapetana broda Denisa Daverna istraga je opet otvorena 2011. godine. Obdukcija je pokazala da je Natalie imala ogrebotine po čelu. Njena sestra Lana oduvijek je vjerovala da ju je Wagner ubio, zbog čega su joj njegovi fanovi prijetili.

“Mislim da nije rekao sve detalje o toj večeri. Mislim da svako malo mijenja svoju priču. Njegova verzija događaja ne slaže se s ostalima”, rekao je Corina.

Prije Nataliene smrti s Wagnerom je bila u braku devet godina. Oboma je to bio treći brak, a nakon njene smrti njene je kćeri odgajao kao svoje.

Wood se proslavila filmovima “Čudo u 34. ulici” i “Buntovnik bez razloga”.