Top 12 najvećih uvreda koje su izašle iz svekrvinih usta

Pronaći i zadržati pravu osobu može biti izuzetno teško. I bez obzira na to koliko bili zaljubljeni u vezi, održati tu sreću u braku nikad nije jednostavan zadatak

“Nisi ljubitelj nogometa? Pa da taj sport vole pametni ljudi”, “Jesi li vježbala balet? Vidi se, balerine paze na tijelo” – ovo su uvrede koje su podijelile stvarne žene

Odnos sa svekrvom za 40 posto snaha kompliciran je i često problematičan, a najviše trzavica izazivaju njihovi “dobronamjerni” savjeti i uplitanje u odnos s mužem. Čitateljke The Huffington Posta podijelile su nevjerojatne stvari koje su čule od svojih svekrva.

Svekrva je na svom Facebook profilu objavila video za vježbanje i označila mene i svoju kćer. Ispod je napisala “Sada više nemate izgovor što ne vježbate”.

Svekrva mi je rekla: Znam da odgađaš djecu, ali već si stvarno stara. Inače nemam još ni 35 godina.

Moja sada već bivša svekrva prve tri godine zvala me imenom prve supruge mog muža.

Moja svekrva ukrala je dio naših pozivnica za vjenčanje kako bi ih poslala ljudima koje nismo namjeravali pozvati. Htjeli smo malu svadbu s ljudima koje poznajemo i koji su nama dragi. Na kraju nismo znali pola ljudi.

Svekrva me pitala mislim li da su balerine u “Orašaru” prekrasne, na što sam odgovorila da jesu. Potom me pitala jesam li ikad vježbala balet. Rekla sam da nisam, a njezin odgovor bio je: “Tako sam i mislila, balerine jako dobro brinu o svom tijelu.”

Kada je moj zaručnik svojim roditeljima priopćio da ćemo se vjenčati, njegova je mama bila razočarana. Upitala ga je hoće li me stvarno oženiti. Pitala je voli li me više od Amy, na što je on u čudu pitao misli li ona ozbiljno. “Ali ja sam baš voljela Amy. Nedostaje mi” – rekla je. Amy je inače bivša djevojka mog zaručnika s kojom je on prekinuo prije šest godina.

Moja svekrva je jako negativna i u svemu vidi samo loše. Kad dođe kod nas uvijek se samo žali. Jednom prilikom posjetili smo Muzej holokausta u kojem je bila izložba o nacističkoj propagandi. Na izlazu iz muzeja zaposlenik nas je upitao kako nam se svidjela izložba, na što je ona odgovorila da joj se nije svidjela. “Bilo je previše depresivno. Mislim da je bilo previše toga o Hitleru” – rekla je moja svekrva.

Rekla sam da nisam ljubitelj nogometa, na što je moja svekrva rekla kako samo pametni ljudi vole nogomet.

Moja svekrva me toliko mrzi da ni ne želi priznati da postojim. Jedina prednost jest ta što ne moram slušati njezina omalovažavanja.

Prvo što mi je svekrva rekla kada smo ostale same bilo je: “Čudno mi je što nisi crvenokosa, moj sin pada na žene crvene kose.” Nisam joj ostala dužna: “Stvarno čudno, i ja padam na crvenokose.”

Svekrva me nazvala babilonskom droljom nakon što je saznala da živim s njezinom sinom. Inače smo par od srednje škole i bili smo u vezi šest godina prije nego smo uselili zajedno. Njezin se stav prema meni sad je malo bolji jer imamo dijete, odnosno njezinog unuka.

Svekrva je mom sada već bivšem mužu preporučila da se prijavi u emisiju za upoznavanje partnera. Sjedila sam kraj njega i rekla: Ali on je već u braku”. Na to je ona rekla: “Pa možda upozna nekog novog”. Mrzim tu ženu.

Eh, ne znaju čitateljke The Huffington Posta kako su oštre na jeziku žene sa Balkana i kakvim se sve trikovima i uvredama služe…i bolje im je.