Tony Plana, Tiffany Rene i Morgan Brittany, tri američke zvijezde sa paranormalnim iskustvima: I duhovi vole seks?!

Njih troje tvrde da su imali posjetitelje s onog svijeta. Njihova iskustva su različita, zanimljiva i stopostotno istinita. Pročitajte njihove ispovijedi

1988 — Original caption: 1988- Picture shows the pop singer, Tiffany, standing with her arms crossed and wearing a black jacket. — Image by © Lynn Goldsmith/Corbis

Tifani Rene, američka pop ikona, za televizijskuj emisiju “Slavni o duhovima” ispričala je kako je imala nesretno djetinjstvo zbog čega se okrenula u pubertetu satanističkoj literaturi.

– Odgajana sam u baptizmu, s bakom sam čitala Bibliju redovno, ali u pubertetu, u ruke mi je dospjela satanistička Biblija. Počela sam se družiti s djevojkama koje su bile sklone vještičarenju. Učile smo prizivati duhove. Jednom nam je pošlo za rukom. Nešto se pojavilo u zraku, grabilo nas za vrat, stezalo. Jezivi glas se razlijegao prostorijom, i onda je sve nestalo.

– Jedne druge prilike, sama sam odlučila izazvati demonska bića. Prizivala sam ih u molitvama satanskim, a kad sam zaspala, moje molitve su se ostvarile. Mladost ludost. Neko me pritiskao uz krevet, stenjući, dahćući. Kad sam se rasanila, pored mene je stajao muškarac, bez očiju. Počela sam moliti Boga da me izbavi iz ove situacije, a to ga je naljutilo.

Duhovi Indijanaca

– Zoveš me, pa me tjeraš? Neće moći – rekao je i skočio na mene – jedva sam pobjegla kod oca tu noć, satanističku Bibliju sam bacila, okrenula se Bogu i crkvi i nikad mi se više to nije ponovilo.

Toni Plana, američki glumac, u dobi od osam godina, tvrdi da je dospio u neku drugu stvarnost.

– Bilo je ljeto, 1960. godina. Bio sam s roditeljima i rođacima na jednoj staroj farmi. Naveče me probudila neka buka, a kad sam izašao vani, vidio sam mnoštvo golubova koji su ležali na zemlji, bez glave. Ugledao sam i pijetla, isto bez glave. Odjednom, predamnom se ukazao dječak s perjanicom na glavi, indijanac. Skočio je na mene, počeo me tući.

– Jedva sam se spasio, pobjegao, a to dijete je nestalo. Mislio sam da sanjam, ali kad sam se probudio, noge su mi bile izgrebane. Ispričao sam odmah svima šta se dešavalo, a onda sam saznao da farmu često posjećuju duhovi Indijanaca, posebno duh dječaka koji je ostao siroče nakon što je njegovo pleme izmasakrirano. Nisam se nikad više vratio na tu farmu – ispričao je Toni.

 Duh preminule pjevačice

Morgan Britani, poznata po ulozi u kultnoj seriji “Dalas”, 1997. godine je doživjela, kako ističe, nezaboravno iskustvo.

– U januru sam se s ekipom našla u Mejnu, u jednom starom pozorištu koje datira iz 1920. godine. Zgrada je bila oronula, sablasna. Još prvog dana, u garderobi me neko dotaknuo po ramenu, a kad sam se okrenula, nije bilo nikoga. Zatim sam na sceni vidjela čovjeka, kao iz prošlog vijeka, izgledao je staro, kao da ne pripada ovom vremenu. Pojavio se i nestao.

I ostatak ekipe je tvrdio da viđaju neke likove u ogledalu, svašta se zaista dešavalo. Vidjeli smo neke sijalice da bljeskaju, blinkaju, a onda nam je rečeno da smo umislili, da te sijalice ne rade više od 40 godina. uglavnom, najzanimljivije se desilo za vrijeme same izvedbe predstave.

 Energija samoubistva

– Izašla sam na pozornicu, svjetla su me obasjala i kad sam trebala otpjevati pjesmuj, neku sam ruku osjetila na ramenu. Tijelo mi se ukočilo, usta zaledila. Pjesma je išla, ali to nisam bila ja. Samo sam stajala dok je neko drugi pjevao umjesto mene. Kad se pjesma završila, začuo se aplauz, a ja sam se mogla pokrenuti.

– Bilo je odlično, nikad bolje nisi pjevala – svi su mi govorili, a ja sam krila da je neko ovladao sa mnom, preuzeo kontrolu. Malo sam se kasnije raspitala i saznala da se tu jedna mlada glumica ubila, razočarana zbog fijaska u karijeri. Znala sam da je ona bila ta koja je pjevala umjesto mene. Uvijek sam vjerovala da poslije smrti ostaju neki oblici energije, i to što nam se deešavalo, bio je duh te djevojke koja je eto umrla ne ispunivši želju da bude slavna…eto, ostvarila ih je preko mene…

(aura.ba)