Tip muškarca kojeg zaslužujete (temeljeno na horoskopskom znaku)

Ovan : Intelektualac

Ovnovi su nevjerojatno neovisna i logička stvorenja. Oni vole biti sami i duboki su mislioci.

Žena Ovan traži muškarca s kojim će se često upuštati u intelektualne razgovore.

Ona također voli partnere koji su iskreni i sigurni u sebe; žena Ovan nema vremena za gluposti.

Bik: Muškarac jake volje

Bik je jedan od znakova koji najviše voli ugađati sebi; oni vole svoje male užitke. Kada je u vezi, Bik je vrlo predan partner.

Žena Bik želi muškarca koji je uronjen u ljubav i strast. Ona također želi nekoga tko je samostalan; ništa nije privlačnije od muškarca jake volje.

Blizanci: Iskren muškarac

Blizanci vole isprobavati nove stvari. Oni su avanturističkog duha i društveni, tako da će uvijek očekivati ​​da držite korak s njima, bez obzira na situaciju.

Žena Blizanac želi muškarca koji će bez ustezanja izreći svoje mišljenje, ali koji također može biti razigran i zabavan.

Rak: Muškarac dobrog srca

Nitko nije dobroćudniji i osjetljiviji od Raka (osim možda Ribe). Rak uvijek želi ono što je najbolje za vas u vezi, ali to ne znači da ih možete iskoristiti.

Žena Rak traži muškarca koji je poput nje; nekoga tko je iskren, pošten i sposoban za zdrav odnos.

Lav : Koketni muškarac

Lav cijeni odanost i motiviranost. Ako njegova druga polovica nema te osobine, njihova veza će se brzo raspasti.

Žena Lav će tražiti muškarca koji je jednostavan poput nje. Ona ipak nije sasvim ozbiljna, žena Lav želi partnera koji je velikodušan i zna koketirati.

Djevica: Strpljiv muškarac

Djevica je jedan od najpromišljenijih i najtajanstvenijih znakova. Ona se nikada ne otvara brzo drugima, zbog čega su odnosi ponekad teški.

To je razlog zašto Djevica želi strpljivog muškarca; ako on može čekati, Djevica će učiniti sve u njenoj moći da se njegovo čekanje na kraju isplati.

Ona također želi nekoga tko čvrsto stoji nogama na zemlji, nekoga tko podržava njene izbore; Djevica treba puno vremena za introspekciju.

Vaga: Odan muškarac

Vaga je poznata po svojoj tvrdoglavosti. Ona je vrlo logična, što znači da uvijek analizira situaciju.

Odgovara joj vjeran i prilagodljiv muškarac. Vaga želi nekoga tko je super komunikativan, nekoga tko neće biti nejasan kada se radi o važnim stvarima.

Škorpion: Strastveni muškarac

Škorpioni su izuzetno intenzivni i strastveni. Ponekad se nađu u nevolji, jer radije učine nešto neozbiljno, a tek onda razmišljaju o posljedicama.

Muškarci koji se mogu mjeriti sa strašću žene Škorpiona, brzo će ostvariti duboku vezu s njima.

Žena Škorpion također želi nekoga zabavnog i strpljivog, pogotovo kad počnu nevolje. Potrebno je vrijeme da počnu vjerovati drugoj osobi.

Strijelac: Senzualan muškarac

Strijelac je i avanturističkog duha i ležeran. Voli isprobavati nove stvari, ali također voli druženje kod kuće sa svojom drugom polovicom.

Žena Strijelac voli senzualne muškarce s dobrim smislom za humor kojim razbijaju napetost u zahtjevnim situacijama.

Ona, također, treba nekoga tko je aktivan kao i ona, u protivnom će stvari završiti vrlo brzo.

Jarac: Marljiv muškarac

Jarci su pametni i ozbiljni, a to je razlog zašto žena Jarac želi muškarca koji nije cijelo vrijeme ozbiljan. Ona, također,  cijeni partnere koji su slični njoj samoj, jer joj to pomaže da se poveže s drugima na dubljoj razini.

Žena Jarac će tražiti muškarca koji vrlo naporno radi (ali koji voli i zabavu, naravno). Ona također želi osjećaj sigurnosti u vezi; to će joj pomoći da se više fokusira na zabavne stvari u vezi.

Vodolija : Šarmantan muškarac

Vodolija je vrlo kreativan i ima avanturistički duh. Žena Vodolija traži šarmantnog i strastvenog muškarca.

Također, ona želi nekoga tko je društven, jer se s takvom osobom osjeća sigurnije.

Ribe: Romantičan muškarac

Ribe su emocionalne i introspektivne i znaju kako to iskoristiti. One su iskrene kada ih nešto ih muči.

Žena Riba želi odnos s nekim tko je suosjećajan i pažljiv, baš kao što je i ona sama. Žena Riba također cijeni romantiku, zato pokažite svoju senzualnu stranu bez sustezanja.