Težak period za Lunu Đogani: ONA MORA SKINUTI SA SEBE PORODIČNO PROKLETSTVO ILI ĆE….

Blogerka i rijaliti zvijezda Luna Đogani, koja je stavljena na “stub srama” zbog ponašanja u “Zadruzi”, bila je tema astrološke analize astrologa Peđe Petrovića.Evo šta je sve Peđa “otkrio”:

“Luna Đogani prolazi kroz jedan jako težak period u životu u naredne dvije godine. Astrološki gledano, njen život je dosta težak, pun padova. Na sebi nosi teško porodično prokletsvo sa očeve strane koje je sputava i blokira na mnogim životnim poljima.

Psihičke probleme je naslijedila sa majčine strane i njene porodice po ženskoj liniji, a to su strahovi, nedostatak samopouzdanja, anksioznost i tako dalje. Alkoholizam i poroci u porodici nasljedni i ne bi trebalo da se upušta u tako nešto jer će ugroziti zdravlje u naredne dvije godine.

U ljubavi je direktna i konkretna i takve muškarce voli, ali nije imala sreće do sada. Od muškarca trazi pažnju, nježnost i hrabrost.

Trenutna veza sa Markom teško da će uspjeti, bez obzira što se Marko zaljubio u nju. Ja gledam to kao jednu strasnu i prolaznu vezu. Pravog muskarca će sresti iznenada u 29. godini. Ako to propusti onda tek u 36. Ne savjetujem ulazak u brak prije 29. godine.

Februar, a pogotovo mart, za nju je loš period, pun stresova. Astrološki savjet da se u naredne dvije godine bavi sobom i svojim zdravljem jer će proci kroz dosta težak period”, rekao je astrolog Peđa Petrović.