TETOVAŽA PRIZVALA ZLO: Tvrde da su bili žrtva napada demona

Sykes je ostao dosljedan priči i kazao kako je uvjeren da je zlo u svoj dom prizvao tetovažom povezanom s okultnim

Mlada ekvadorska influencerica La China Nicol izgubila je bebu nakon što je nju i njenog supruga Juana Sykesa navodno u njihovom domu napao demon!
Incident su zabilježile nadzorne kamere, šokantni snimci u međuvremenu su doprli do javnosti, a nevolja je počela odmah nakon što se par smjestio u krevet uoči odlaska na počinak.

Nevidljiva sila najprije je s djevojke i mladića otrgnula plahtu, tada je Sykesa odgurnula i tresnula o zid, a zatim se na gotovo identičan način okomila i na nju.
Zatim je počela tresti razne predmete po spavaćoj sobi, da bi na kraju porazbijala i niz stvari u dnevnom boravku. Dva dana kasnije LaChina Nicol je objavila da je u bolnici izgubila bebu, a zastrašujuću priču prenijeli su mnogi portali, uključujući i La Nacion.

“Ovaj paranormalni događaj zauvijek je obilježio naše živote. Više ne znam šta da radim. Beznadežna sam, nemam razloga da nastaviim dalje”, napisala je u objavi La China Nicol, djevojka koju na Facebooku prati million i po ljudi.

Djevojka se u trenutku napada nalazila u šestom mjesecu trudnoće, a javnost je prema svemu, sudeći prema hiljadama komentara, podijeljena mišljenja.
Svećenik otac Byron videa je nazvao sramotnom montažom osmišljenom radi stjecanja publiciteta, međutim Sykes je svejedno ostao dosljedan priči i kazao kako je uvjeren da je zlo u svoj dom prizvao tetovažom povezanom s okultnim.

Je li moguće da se par odao priči o gubitku bebe u nasrtaju paranormalnog radi klikova, nečemu tako morbidnom, kao što u to vjeruje otac Byron, još uvijek nije poznato…