Test (rezultati): KOLIKO VAM JE BITAN SEKS?

Koliko često vodite ljubav? Kako se osjećate poslije seksa? Ovo su samo neka od pitanja na osnovu kojih možete saznati koliko vam je seks ustvari bitan. Evo rezultata

Najviše odgovora pod A: Zabludjeli egzibicionist

Vi ste zabludjeli egzibicionist koji ne zna granicu. Prioritet je da u krevetu vi uživate, a partner nek se sam snalazi. Bez premca ste u istjerivanju svojih fantazija. Osvajate munjevito i naprečac. Ipak, bilo bi dobro da pokušate obuzdati nagone, tako da ne upravljaju svim vašim postupcima. Postoje i druga zadovoljstva.

Najviše odgovora pod B: Čarobnjak seksa

Vi ste čarobnjak seksa. Vaša maštovitost opija. Umijete pružiti zadovoljstvo, a znate uživati i sami. Želite aktivni seksualni život, ali problem je što nije lako ići u korak s vama. Dobro je što seksualne apetite ipak uspijevate zadržati u okvirima razumnog, tako da ne dominiraju vama.

Najviše odgovora pod C: Nemate hrabrosti

Zaslužujete prolaznu ocjenu. Umijete izraziti svoje seksualne želje i potrebe, ali nemate dovoljno hrabrosti da ih uvijek i zadovoljite. Ne ustežite se da konkretno ostvarite svoje potrebe. Ponekad pokažite i inicijativu, možda će se isplatiti.

Najviše odgovora pod D: Vožnja u rikverc

Vama je potreban neko da vas uputi u tajne seksualnih zadovoljstava. Kad je o seksu riječ – vi vozite u rikverc! Pokušajte upoznati svoje tijelo, a zatim partneru prenesite šta volite i želite. Najbolji način za to je masturbacija. Opustite se malo i uživajte u životu.