TEST: IZABERITE KAMEN I SAZNAJTE ŠTO VAM JE ČINITI U BLISKOJ BUDUĆNOSTI!

Odvojite nekoliko sekundi i pažljivo pogledajte sliku. Ne razmišljajte dugo već jednostavno izaberite onaj kamen koji vam se najviše sviđa.

Izabrali ste…

Kamen br. 1

Prvi kamen je – Opal. Njega još nazivaju “mjesečev kamen”.

Činjenica da ste odabrali baš njega, ukazuje na to da vam je sada najviše potreban odmor od buke i vreve. Osjećate potrebu isključiti se, i izvjesno vrijeme zaboraviti na probleme. Potrebno vam je i vrijeme da sredite svoje osjećaje. Za vas bi bilo najbolje da u narednih nekoliko dana i tjedana otputujete negdje na kratak odmor, gdje je malo turista i dosta lijepih mjesta.

Ako ne možete to priuštiti, svejedno isplanirajte bar produženi vikend. Bar da to bude neka vikendica u planini, ili put na selo kod rodbine. Sve u svemu, pronađite vrijeme za odmor!

Kamen br. 2Drugi kamen – Malahit.

Ovaj vaš izbor ukazuje da vas, u skorije vrijeme, očekuju velike životne promjene, naročito one koje će nositi duboki duhovni znak. Također, možete iskusiti i preživjeti velika iznenađenja u osobnom životu. Skorije vrijeme vam idealno odgovara da ponovo prekrojite kartu svog života. Zvijezde su vam naklonjene. Samo naprijed! 

Kamen br. 3

Treći kamenčić, to je – Sunčev kamen. To da vas je osjećaj doveo njemu, znači da ste nepopravljivi optimist. Budućnost vam je jarka i svjetla. Za vas je dobro da u blisko vrijeme češće boravite vani, bez obzira na hladnoću. Radost života uvijek će za vas biti veća, ako više vremena provodite na svježem zraku. Nastavite apsorbirati veliku snagu Sunca i krećite se dalje! I nemojte nikada izgubiti svoju veselu narav!

Kamen br. 4

Ovo je kamen – Opsidijan.

Ako ste pažnju usmjerili na ovaj kamen, znači da vam vaša podsvijest pokušava reći da je došlo vrijeme promjena. U narednim danima treba pobjeći iz mreže starih navika i, korak po korak, početi stvarati novi život. Najbolje vrijeme za novi početak je – sada!Pri tome, na putu k promjenama, pokušajte se osjećati zahvalnim za sve što imate.Nemojte biti ljubomorni. Ne zavidite. Ne dozvoljavajte ovoj bolesti da se širi vašim umom.Potrudite se i možete biti sigurni: vaš novi način života će obavezno dovesti do željenih rezultata. Kamen br. 5

Peti element je kamen pod nazivom- Hovlit.

Ako vas privlači ovaj kamen, znači da ste osoba koja svoj um drži uvijek otvoren. U svakoj raspravi uvijek ste spremni razumjeti (poslušati i razumjeti) argumente protivnika. I to vam daje unikatne sposobnost da sagledate bilo koju situaciju iz svih mogućih kutova.Vrlo ste osjetljiva osoba. Odlično razumijete što vam drugi pokušavaju reći i dati do znanja. Odlično razumijete djecu i životinje. Rodbina i bliski ljudi nikad se ne prestaju diviti vašoj moći opažanja. U skorašnje vrijeme što prije morate početi maštati i vizualizirati. Ako tako radite, sve što planirate u idućih 30 dana – suđeno je da se ostvari!

Kamen br. 6

Ovaj kamen je – Jaspis Dalmatinac.

Ako ste ga odabrali, vi ste vesela i optimistična osoba. Za vas je bitno da se život i dalje nastavlja kao lijepa igra. U narednih mjesec dana, ne bi bilo loše da isplanirate nove avanture. Pa čak i da steknete nove prijatelje. Vrijeme je povoljno za to. Što god da započnete u ovo vrijeme – “osuđeno” je na uspjeh.