TEST: Izaberite jedno čarobno ogledalo i saznajte šta vam poručuje sudbina REZULTATI)

U ovom testu pokušavamo da vas usmjerimo na pravi put i da vam damo savjete o životu koji su potrebni za sreću, zadovoljstvo i uspjeh. Nakon što ste izabrali ogledalo, ered je da saznate tajnu koju vam ono poručuje.

Ogledalo 1 – Predaja životu
Sada je trenutak. Prigrlite život i prestanite da se odupirete najdubljim željama svog srca. Udahnite život u dan sa hrabrošću i nadom. To je jedini način da ikada postanu stvarne.
Koliko puta ste izmišljali razloge zašto ne možete učiniti nešto? I koliko često ste se potajno nadali da će se nešto “uzbudljivo” dogoditi i prodrmati stvari?
Naravno, znate da takve nagrade dolaze samo uz trud. I vaše učestvovanje. Vaše srce zna šta želite da učinite. Došli ste na Zemlju da plešete. Zato plešite! Ako već to radite, to je sjajno, vaš život se polako transformiše!

Ogledalo 2 – Samopoštovanje
Vi zaslužujete sve dobre stvari u životu kao i bilo ko drugi. Ljubav, pažnju, uspjeh i poštovanje. Kiša pada na sve nas, sunce obasjava sve nas. Sada je pravo vrijeme da otpustite neka ograničavajuća uvjerenja o sebi?
Nisko samopoštovanje zapravo je način na koji govorimo “Bojim se da otkrijem ko sam zaista.” To je zaštitni kaput koji nas uvjerava da nismo dostojni, pa zašto bi se uopšte trudili. Ali vidite, to je samo strah. Ništa više. Može biti odbačen.

I znate da ne želite da živite u strahu. Kakvo nesretno postojanje bi to bilo. Zato od ovog trenutka, kažite i vjerujte: “Ja zaslužujem, kao i bilo k drugi, ljubav, uspjeh i poštovanje.” Ako već to radite, odlično, vaš život će se transformisati!

Ogledalo 3 – Odlaganje

Ako imate tendenciju da odlažete stvari, možda iz straha, neodlučnosti ili lijenostii, onda razmislite o odbacivanju ove loše navike. Nemojte se loše osjećati zbog toga što odlažete stvari, jednostavno kažite “Spreman sam da se konačno oslobodim te navike”.
Ne želite da odložite sve dobre stvari koje bi vam se mogle dogoditi. Sudbina čeka, ali ne može čekati vječno. Možete li da počnete sa izvršavanjem jednog zadatka i završiti ga. Uskoro ćete ući u ritam ispunjavanja stvari i vaše će samopouzdanje porasti.

Ogledalo 4 – Ljubavna pitanja
Spremni ste za ljubav i imate toliko puno ljubavi da dajete. Međutim, vrijeme je da otpustite sve strahove ili negativne obrasce koji vas sprječavaju da otvorite srce.
Prošlost je prošlost, ako naučite nešto iz nje, nećete ponoviti iste greške. U svakom trenutku Svemir sluša vaše misli – čak i kad mislite da ste sami u vašoj glavi – niste.
Registruje ono o čemu razmišljate i manifestuje ono što se poklapa sa tim. Ako mislite na strah, nećete dobiti ono što želite. Otvorite svoje srce – zamislite sigurnost u naručju nekoga ko je vrijedan vaše ljubavi.