Test: Da li ste tip osobe koja zna šta hoće u životu, koliko ste objektivni, ili obožavate tračeve?

Gdje najviše volite da sjedite u bioskopu? Koje je vaše omiljeno mjesto za gledanje filmova? Saznajte više o vašoj ličnosti na osnovu omiljenog mjesta.

1. Volite da sjedite u sredini dvorane, sredina reda

Ova sjedišta najteže je “uloviti” što znači da se moraju rezervisati znatno ranije. To znači da ste da ste odlučna osoba s puno samopouzdanja. Volite planirati i veliki ste vizionar. Vi ste tip osobe koja zna što želi u životu i kako doći do svog cilja.

2. Volite da sjedite u zadnjem dijelu dvorane, sredina reda

Iz ovih sjedišta cijela dvorana vam je kao na dlanu. Birate li ova sjedišta to znači da volite biti informisani. Opisuje vas miran i staložen karakter čija najveća vrlina je objektivnost. Isto tako, takva sjedišta su daleko do “akcije” što znači da ste povučena osoba koja voli svoj mir i ne voli biti u centru pažnje.

3. Volite da sjedite u prednjem dijelu dvorane, sredina reda

Ova sedišta opisuju vrlo društvenu i znatiželjnu osobu koja voli ljude i lako se povezuje sa njima. Volite društvena događanja i uživate u pozitivnoj energiji koju vam odašilju vama dragi i veselil judi. Vaše vrline su razumijevanje i sklonost opraštanju.

4. Volite da sjedite u sredini dvorane, ali sa strane

Ovo područje dvorane nalazi se vrlo blizu izlaza iz dvorane i opisuje osobu koja voli svoj mir i svoj prostor i vrlo teško nekoga pušta u njega. Zatvorena ste osoba koja se vrlo teško veže za ljude i pomno bira sa kime će provoditi vrijeme.

5.Volite da sjedite u zadnjem dijelu dvorane, ali sa strane

Ovo područje dvorane poprilično je izolovano i mirno, ali pruža vrlo širok pogled na dvoranu. Ljubitelji ove pozicije vole imati kontrolu i obožavaju tračeve. Volite svoj mir i pomno birate svoje društvo. Ne volite konflikte i rasprave. ( Opušteno)