Test: DA LI RAZMIŠLJATE KAO ŽENA ILI KAO MUŠKARAC! (rješenje)

Ponekad je korisnije da prikrijete svoju žensku stranu i da počnete da se ponašate tipično muški. Ili možda nije? Pročitajte rješenja, nakon što ste odgovorili na sva postavljena pitanja, u našem testu

Tip A – 100 % žena
Vi ste po svemu žena i razmišljate tipično ženski. Vaše su najveće slabosti analitičko razmišljanje i sklonost matematičkim činjenicama. Odličan ste slušalac i divno se slažete s ljudima. Ne samo da znate da slušate druge nego za njih imate razumijevanja i lako se s njima poistovjećujete.
Istina, ponekad vas izluđuje vaše nesnalaženje s lijevom i desnom stranom i u orijentaciji. Ali, imate dobru intuiciju, spontani ste i fleksibilni i u stanju ste da radite više poslova odjednom.

Tip B – od oba pomalo
Imate sreće. Vaše se misli kreću u sasvim prihvatljivim granicama između muških i ženskih, što vas čini izuzetno fleksibilnom osobom. Ponekad posmatrate događaje kao tipično muško: raščlanjujete ih i analizirate. U drugoj situaciji vode vas osjećanja, zavisno od raspoloženja ili spoljnih uticaja. Jednako ste vješti kod parkiranja kao i u liječenju slomljenih srca svojih prijatelja. A to može samo onaj koji se vješto prebacuje s muškog na ženski princip.

Tip C – 100 % muškarac
Odlično se slažete sa većinom muškaraca kad su u pitanju sposobnosti. Vi ste primjer osobe koja ne miješa lijevu i desnu stranu, a vaših bi se izvanrednih vozačkih sposobnosti postidjeli mnogi. Razmišljate na ovaj način: stvari procjenjujete na temelju činjenica, a emocije u tome nemaju važnu ulogu.

Na isti način donosite i odluke koje se tiču vašeg privatnog i profesionalnog života. Uspješno odvajate privatno od poslovnog. Imate izraženu sposobnost analitičkog razmišljanja.