Tek kad se postane roditelj, neke stvari se mijenjaju: Zbog čega se kćerka izvinjava majci kad i sama postane majka?

Ovo je 6 izvinjenja koje svaka žena duguje majci kad i sama postane majka!Počinje griža savjesti za sva iskradanja iz kuće, kašnjenja, pokoje pijanstvo…

Sve mame složiće se u jednom – potrebno je postati roditelj kako bismo shvatili koliko je to zapravo teško. Tek kada se same suoče sa svim izazovima majčinstva, počinju više da cijene svoju majku i shvataju da im duguju izvinjenje za sve nestašluke koje su im priredile!

Draga mama, izvinjavam se zbog:

1. Svog puberteta, hormona, naglih napada tinejdžerskog ludila i nesnosnog pametovanja. Sada znam da onda nisam znala sve, iako sam se tako ponašala.

2. Za sva iskradanja iz kuće, kašnjenja, pokoje pijanstvo, nenajavljene pirsinge i tetovaže i za sve nove farmerke koje sam odmah rasjekla.

3. Zbog prkosa, inata i kolutanja očima…

4. Zbog svih loših tipova koji su se prema meni loše ponašali dok si me ti učila da zaslužujem najbolje.

5. Zbog prebacivanja, trenutaka kada sam ti iz blesave ljutnje govorila da si loša majka, a ti si bila baš onakva kakva mi je tada trebala – ona koja će me tjerati da prestanem da ignorišem sopstvene greške.

6. Najviše se izvinjavam zbog toga što sam mislila da je biti majka tvoj posao, a uz to i najlakši posao na svijetu. Zbog toga što nisam cijenila sve što si radila za mene jer sam mislila da je to tvoja dužnost, a nisam znala da je biti majka neraskidivi zavjet ljubavi… (Zadovoljna.hr.)