Tarot prognoza za septembar 2020: Vage se dižu poput feniksa, Vodolije se rješavaju energetskih vampira

Piše: Slavenka Polojac, [email protected]; Viber i WhatsApp: +385/97-779-08-93

OVAN
Pratite svoj osjećaj koji imate, bilo da se nađete u kakvim nedoumicama, samo tako pogriješti nećete. Putovanja kome su u planu, idu ka ostvarenju bilo da su duža ili kraća. U emotivnom životu vi kojima su veze u krizama, pazite da svađe koje bi mogle biti, da ne prijeđu u nešto veliko, jer postoji mogućnost da se desi sefinitvno razlaz s vasim partnerom. Budete li svađe znali kontrolisati, mislim na obje strane, može se desiti do 14 dana samo udaljavanje, a onda dalje oporavak koji ide kroz radost, i tu radost neka ne zna vaša okolina. Samo tako kraj mjeseca ćete dočekati, s ponosom što i je odlika vas. Zdravlje: Sitne prehlade.

BIK
Ljeto je pravo vrijeme za ljubav, a vi ćete kraj ljeta doživjeti jednu ponudu za nešto novo. Ovo se odnosi na slobodne Bikove. Nastojte da u tom svemu unosite neke loše emocije iz prošlosti, to neka ostane iza vas, idite dalje, jer se radi o jako kvalitetnoj osobi. Tu prepreka nema, samo pregršt pozitivnih iznenađenja. Jedina prepreka je isijavanje negativne energije na vašu moguću sreću od strane starije žene kojoj samo smeta tuđa sreća. Ljubav za sve vas ide dobrim smjerom i malim koracima ka velikom ispunjenju. Koristite vaše psihičke sposobnosti i ne brinite se za sebe. Zdravlje: Ne brinite.

BLIZANCI
Negativna energija je oko vas, radite na sebi, jer to se može. Isto tako, ne dajte da iko koristi vaše dobro srce, pa da vas gleda i koristi kao naivno dijete. Ukoliko otjerate ovo sve od vas, možete se nadati da ćete ovaj mjesec provesti stabilno. Ipak, budite oprezni jer prijatelj koji vam to nije će gledati da vas iskoristi. Takvim osobana ne činite nikakve usluge I udaljite se od njih. Zdravlje: Grlobolja.

RAK

Neke razgovore koje imate pred sobom i očekivanja, idu vam dobro, ali nastojte da to dobro okrenete u svoju korist, isto kao što će druga strana za pokušati za sebe. Nemojte biti brzopleti kada se radi o poslu. Rasprave i svađe s nekim ko dosta voli dominirati iz vaše okoline, probajte kontrolisati da se ne rasplamsaju previše i neka ne padnu teške riječi. Vi ćete samo tako vidjeti ko vam misli dobro a ko samo dobro krije pravo lice. Iz toga svega ćete izaći kao pobjednik, i to je za vas kraj jednog lošijeg životnog perioda i početak novog i puno boljeg. Zdravlje: Imunitet vam je oslabio, a sve to je uzrok stresne situacije proteklih mjeseci.

LAV

Osobu iz vaše prošlosti koja i nije bila za vas, a zbog koje još uvijek na neki način u svoju svakodnevnicu, unosite loše misli na sav suprotni spol, napokon trebate ostaviti iza sebe . Imate šanse da u vaš život stvorite novi i puno bolji početak koji vam je sudbinski namijenjen. Upoznaćete novu i uzbudljivu osobu i sva dešavanja među vama će krenuti na nekom javnom mjestu. Do nekih 14 dana ćete se držati na distance, i vi i druga strana, ali vremenom će se led otapati. Ne dajte da vas onemogući loš uticaj okoline, gledajte sebe i svoj stav i ponosno koračajte naprijed. Ponos je vaša odlika i sada to koristite. Poslovni napredak će vam dodatno dići samopouzdanje. Zdravlje: Čuvajte kosti

DJEVICA

Uspjeh oko vas je vaša vodilja u ovom mjesecu. S dosta boli za vas u duši dolazi do kraja jednog odnosa. Šokirat ćete se neugodno nekim saznanjima, za osobu za koju biste doslovno stavili ruku u vatru. To je jedino loše što će se desiti u ovom mjesecu, ali i po vas je dobro, to ćete i sami shvatiti kada sve prođe. To će za vas biti jedna dobra škola i nešto što će vam za ubuduće dati da malo oštrije poglede na ljude, a to je sve za vaše dobro. Trebaće vam malo duže da se potpuno oporavite od ove izdaje, ali nakon toga, idete pozitivnim smjerom, idu vam nove dobre prilike, poslovni kontakti se otvaraju, a i emotivna strana je stabilna. Kada se maknete loših osoba, sve se kockice same poslože ka sreći. Zdravlje: Provjerite krvnu sliku.

VAGA

Samopouzdanje koje ćete u početku mjeseca imati nastojte zadržati i dalje, inema potrebe da išta kalkulišete. Trajnost vam ide i vjernost na svim odnosima s ljudima, bilo da se radi o ljubavi, poslu ili prijateljskim odnosima, imate prave ljude oko sebe. Završit ćete nešto što se jako dugo provlači kroz vaš život, a sada je došlo vrijeme da na to stavite tačku i napokon krenete dalje. Zvršava se jedan loš period života za vas, i ide novi, dižete se kao feniks. Pratite vašu intuiciju, i koristite vaše psihičke sposobnosti, i ne brinite se. Na javnim mjestima, posebno negdje gdje ćete rješavati neke bitne stvari blistat ćete pozitivnom energijom. Zdravlje: kontrolirajte nepotrebnu nervozu

ŠKORPION

Komunikacija bilo koje vrste koju ćete voditi u ovom mjesecu, nosi vam pozitivne ishode. Nastojte samo nekako suspregnuti vašu naglu i eksplozivnu narav, jer to bi vam moglo biti prepreka, ali nije nužno. Sreća kroz emocije i posao vas obuzima, ali vi ćete to doživjeti baš kao običnu svakodnevnicu, a skromnost u ovakvim stvarima je odlika Škorpiona. Planovi koje ćete imati u drugoj polovini mjeseca idu ka ostvarenju, čak će iskrsnuti nekima od vas i neki novi poslovni angažmani i ponude. Da li ćete to prihvatiti ili ne, to je do vas, ali se radi o nečem jako isplativom po vas. Zdravlje: Kardiovaskularni problem.

STRIJELAC

Strijelci su osobe s jakom urođenom intuicijom za dobro i loše, stoga samo se držite toga i ne ulazite u neke ponude koje su vam sumnjive, jer je vama većina toga u ovom mjesecu u nekim čekanjima i blokadama. Velike prepreke su vam rasprave koje imaju bilokakve veze sa zakonom, tu ćete doživjeti udaljavnje nekih osoba od vas, jer okrećete novi list za iste osobe, a vaša nagla promjena se neće većini svidjeti. Držite se svojih odluka i ne brinite. Jako veliki stres doživjet ćete od starije ženske osobe s kojom ste u krvnom srodstvu. Ipak,na kraju mjeseca ćete iz svega izaći kao. Zdravlje: Čuvajte oči.

JARAC

Pazite se nepotrebnog gubitka novca i trošenja, jer bi vam baš ovo moglo uzrokovati manji stres. Srećom pa je to prolazno, ne dugoročno. Iskrsnutće vam razgovor koji će se desiti nenadano i užurbano, a to vam nosi samo dobre stvari. Ženski pripadnici ovog znaka, pripazite se nekog nasrtljivog potencijalnog udvarača koji je jedna licemjerna osoba. On za vas nije, dakle samo se kulturno udaljite. U nekim novim situacijama, koje su bitne za vaš poslovni život imati ćete pravu podršku porodice, i to u svakom smislu. Oporavak i ostvarenje vam sijedi u svakom smislu. Zdravlje: Potrebno vam je opuštanje od stresnih situacija

VODENJAK

U ovom mjesecu odmah s početka, okrećete se nekom novom i boljem putu po vas, dalje od nekih osoba skojima ćete doživjeti emocionalno udaljavanje. A samo tako možete steći svoj duševni mir, daleko odenregetskih vampira. Nenadano će vam iskakati manji problemi, no poznato je da ste borac u duši, i to ćete prevazići, ne mogu reći preko noći, aliipak, vrlo brzo. Od sredine mjeseca okrećete se ka promjenama koje vas vode ka boljim planovima i novim događanjima. Sudbinski ćete kraj mjeseca dočekati u skladu, i u duši ćete osjećati sigurnost kakvu dugo niste. Zdravlje: Bolovi u nogama.

RIBE

Deveti mjesec za vas je dosta dobar, i samo ne smijete dati da vas obuzmu i u tugu otjeraju trenuci kada ćete osjećati kao da ste u nekoj blokadi. Ovo je prolazno i samo jedan kraći loš životni period, a nakon toga sva područja su vam jako dobro aspektirana. Vidi se uspjeh u nečemu što mjesecima čekate da se desi. Malo se samo pripazite tračeva besposlenih osoba, jer takvih će biti, ali vi se držite što dalje od toga, jer ste po prirodi bolji od takvih likova. U ljubavi onima koji su u braku ili vezi, idu izlivi emocija, a sobodnima ulazak nove osobe u život, s kojom ćete morati odraditi nešto karmički, a onda dalje ide sve svojim tokom. Zdravlje: Disanje i pluća.

Komentari

komentara

error: Content is protected !!