Tarot prognoza za period od 11. do 30. septembra 2021: Djevici starija ženska osoba ne misli dobro, Bik popravlja finansije

Slavenka Polojac, tumač Lenorman i tarot karti, specijalno je za Auru napravila tarot prognozu za ostatak septembra 2021. godine po znakovima zodijaka. (Viber ili whatsapp +385/97 779 08 93 [email protected]). U pitanju su generalna otvaranja, ne moraju rezonirati sa baš svima.

OVAN

Druga polovina septembra, nosi vam neku novu svijest nešto kao odrastanje, nebitno koliko imate godina. Na drugi tj. realan način ćete sagledati svijet oko sebe, i shvatiti koga treba maknuti od sebe, lukavu osobu, a nekima od vas problem s majkom ili ženom iz bliske familije koja vam je krvno srodstvo. Taj problem nije nerješiv, samo neslaganje u razmišljanjima. Iznenađenje vam ide lijepo kroz neki poziv, i odatle kreće dosta emocija.

BIK

Lijep kraj mjeseca, ukoliko ćete se znati nositi s negativnom energijom koju vam šalje zavidna osoba iz vaše dalje okoline.

Slavenka

Niste toj osobi ništa zgriješili ali u nečemu ste bolji od nje, i to onda smeta. Šanse velike vama koji ste sami svoj šef, da se poprave financije, ali i kontakti se šire. Poslovno uspjeh i vama koji radite za druge, no ne sijte svoju sreću dok je imate pred svima.

BLIZANCI

Odluka koju ćete u ovom periodu morati donijeti, tiče se posla ali i emotivnog stanja, kuda i na koju stranu, jer se vidi da je neka odluka pred vama, gdje vi birate. Odagnajte stresna razmišljanja na stranu, gledajte u budućnost, i samo to vas može dovesti da odaberete ono pravo za sebe, tako da bude pravi balans. Zdravlje, vratne žile.

RAK

Ovo je vrijeme kada vam je određen uspjeh s poslom. No ne biste trebali nervozu koju nosite u sebi jako dugo mjeseci unazad, donositi na posao, jer će vas samo to kočiti dodatno, a i nećete ostaviti lijepu sliku o sebi. Okrenite se malo duhovnosti, tu ćete naći odgovore na neka pitanja koja vas duže muče, a i naći ćete i smirenje, koje vam je itekako potrebno.

LAV

Vi ste imali teži period oko posla, dosta neslaganja, i dosta neispunjenih obećanja od druge strane. To sada u ovom periodu ostaje iza vas, i imate šanse i svoje zdravstveno stanje dovesti u red, jer ste u proteklom periodu osjetili pad imuniteta a i raspoloženja. Ukoliko ćete željeti učvrstiti svoj emotivni status, to je vama na volju, želite li neke stvari mjenjati na bolje za sebe?

DJEVICA

Vama koji ste slobodni, moguće udvaranje, osobe koja nije za neka trajna vezivanja nego je toj osobi samo avantura u mislima. To je na vama, kako ćete s tim da ili ne? Nemojte baš slušati svaku riječ i „savjet“ žene malo starije od vas, koja vam ne misli niti malo dobro. Od takve osobe bi se najbolje bilo distancirati. Vaše stanje vapi za time da ne gledate sve crno.

VAGA

Vi imate neke poslovne planove s dvije osobe, dobro sagledajte tko je tu osoba od riječi a tko je licemjer tko će vas samo probati iskoristiti a izvući najbolje za sebe. Držite se vi svojih planova s tom iskrenom osobom, samo tako vam ide ostvarenje vaših želja tamo kasnije u budućnosti na poslovnom planu. Pazite se prehlada manjih.

ŠKORPION

Dosta stresa i pravih šokova koje ste imali u zadnja dva mjeseca, probajte nekako ostaviti u prošlosti, jer sada idete ka tome da sijate. Vaša narav će dati sve najbolje od sebe, i uz pomoć osobe koja je prijateljski nastrojena prema vama, sagledat ćete sto je dobro za vas, a i slobodnima nekim od vas moguće novo poznanstvo, s osobom koja je prava za vas.

STRIJELAC

Vi ste na novom životnom početku, i to ne samo ovaj mjesec nego cijela naredna godina dana, dakle do devetog mjeseca naredne godine, idete uzlaznom putanjom. Vaša jaka urođena intuicija, će vas voditi na tom putu da dobro vidite tko vam misli dobro a tko samo dobro pokušava da vam odglumi. Uslijed vašeg uspijeha, puno očiju će biti uprto u vas, ne obazirite se ne besposlene ljude.

JARAC

Vama savjet za kraj mjeseca, slušajte malo tko vam misli dobro, jer u ovom periodu, nećete biti u stanju sami odluči9ti o nekim bitnim stvarima o sebi, uz iskren savjet da. U periodu od nekoliko mjeseci unapred, sami će vam se odvojiti oni koji vam zavide od onih pravih i iskrenih prijatelja. Zdravlje, bolovi u kičmi.

VODENJAK

U ljubavi vi koji ste u vezama ili braku, vama je stanje stabilno. Slobodni, neki od vas, bi mogli doći do poznanstva koje ide kroz komunikaciju, i neće ici brzo ništa već će ćete si i vi i druga strana dati vremena da se malo bolje upoznate, a to je samo dobro za oboje. I ne biste trebali obraćati pažnju na moguće tračeve koje ćete čuti o sebi. Zašto da vam to crpi energiju?

RIBE

Pripadnici ovog znaka koji imaju neke nove planove kroz kuću, dobro ste to osmislili i znajte da ide to ka ostvarenju.Dobro zdravlje, uslijed poslovngo uspjeha, i vama koji ste u dužim vezama ili braku, daje novi smisao za dalje, to će vam biti dodatni vjetar u leđa. Pojačavaju se vaše psihičke sposobnosti, i vidi se da će vam to još mjesecima unapred otvoriti staze uspjeha.

error: Content is protected !!