Tarot prognoza za maj 2021: Ovnu novčani priliv, Vodenjacima stres i želučane tegobe

Slavenka Polojac, tumač Lenorman i tarot karti, specijalno je za Auru napravila tarot prognozu za maj 2021. godine po znakovima zodijaka. (Viber ili whatsapp +385/97 779 08 93 [email protected])

OVAN
Nalazite se pred velikim odlukama, koje bi vas mogle pratiti i ne samo ovaj mjesec, nego i naredna dva. Tu ćete vi koji niste u stabilnim odnosima, napokon doći do te točke, da birate između sebe i druge strane, a samim time i da sami sebe stavite na prvo mjesto. Uspavana srčanost Ovna, nakopokon se budi, te ćete se i poslovno zauzeti za sebe, i postaviti se tako da si stvorite lijepe temelje za malo dalju budućnost. Loš period ostaje time iza vas, a na dalje se možete nadati iznenađenjima lijepima od prijatelja, ne materijalna nego djelima. Šanse da si popravite financije, isto vam se pokazuju posebno u drugoj polovini maja. Zdravlje: Moguće glavobovolje

BIK
Vi u ovom mjesecu ćete osjetiti baš prave vrijednosti prijateljstva, s osobom koja vam je dugo godina tu negdje kada treba. Znači, netko od povjerenja, i od te osobe vam ide totalni oporavak. Da dodam, s tom osobom ste se morali u ovom životu sresti karmički. Šansa koja vam ide poslovno, baš s prijateljske strane će vam biti pomognuta i to s jako dobrim ishodom. Ali ipak, kada sve svedete na najbolje za sebe, ipak svoju sreću nemojte sijati svima redom, kako vam je sada malo bolje u životu, jer postoji osoba kojoj se to neće svijeti, postojat će jaka ljubomora neosnovana. A ukoliko takvi ne znaju ništa o vašim nekim planovima, nemaju vam na čemu zavidjeti i slati lošu energiju. Zdravlje, moguće prehlade grla.

BLIZANCI
Neka ponuda koja nije bas pametna, mogla bi vam doći od osobe koja misli samo na sebe, i radi se o velikom manipulatoru. Zato pripazite, nije sve bajno kako će vam dotična osoba opisati, a uz to sve ćete imati i podršku vaše obitelji, pa se nemojte oglušiti na savjete dobronamjerne od vama dragih i bliskih osoba. Posao će nekima od vas, otvarati neke nove kontakte, i da se ne desi ništa posebno dobro ovaj mjesec, sve to vam je jako dobar smjer za daljnje mjesece. Jer tek vam predstoji vrijeme kada ćete doći to tog da poslovno barem malo odahnete. Nemojte previsš se ponijeti za novcem. Slobodnima, moguće poznanstvo, s osobom koja je puna pozitivne enrergije, moderno orijentirana.

RAK
U prošlom mjesecu vaš posao je doživio procvat, posebno vi koji imate bilo kakvu vrstu svog posla vlastitog. Ovo vam se nastavlja i dalje, i posebno će vam biti dobra i naredna tri mjeseca. Ubirete plodove svog truda i zalaganja, i planovi neki koji vam se jave ovaj mjesec, samo ih stabilno postavite. Nose vam jako dobre smjernice za dalje. U ljubavi vi koji imate neke nerazjašnjene situacije s nekim iz vaše prošlosti, može se desiti da se nađete na odluci što dalje s tom osobom, da li ponovo pokušati ili gledati sebe. Zdravlje, u periodu kada ćete biti u toj fazi prekretnice, da odlučite da li bivšem dati prostora ili ne, može se pokazati pojačana nervoza.

LAV
Svaki poslovni dogovor, a biti će i nekih novih dešavanja, možete svesti na najbolje moguće za sebe, samo nemojte svoju naglu narav, stavljati u prvi plan. Saslušajte i drugu stranu, i iz tog svega ćete izaći s jako dobrim vjestima za sebe. U kući ćete imati razumne dogovore s ukućanima, i to će vam dati doslovno “vjetar u leđa” za neke vaše planove koje imate nekoliko mjeseci unazd. Imate punu podršku ljudi i s prijateljske strane, i uz tog prijatelja moguća je promjena posla, a s jako dobrim ishodom za vas. Vama koji ste u vezama koji nemaju ni kraja ni početka, vidi se dosta stresa baš oko toga, pa bi najbolje bilo da razmislite da stavite točku na sve. Zdravlje, moguća manja nervoza.

DJEVICA
Zimski period vam je bio dosta emotivno težak, no sada ovog mjeseca imate priliku da se u vama sve budi, i da širite dobre vibracije svuda oko vas. Dvije osobe vam nose nove mogućnosti, uz koje ćete se osjećati ponosni sami na sebe. Radi se o muškarcu i ženi, koji vam uz te ponude novih mogućnosti, nose i stabilnost. Vi ste nekada ranije, u prošlosti ovim osobama se pokazala kao iskren i pravi prijatelj, a sada vam se vraća zasluženo dobro. Vama koji ste slobodni, moguće novo poznanstvo, no dobro otvorite oči. To je netko tko voli slobodu svoju, i ne shvata na pravi način bit jedne trajne veze.

VAGA
Vi ste osoba od povjerenja, ipak, vodite računa da ne poklanjate svakome povjerenje, a isto tako da ne uskačete u bilo kakve vrste pomoći tamo gdje ne treba, Dosta je “glumaca” oko vas i ljubomore, te ne dajte da se vašu dobru dušu koristi. Koristite intuiciju kome treba pomoći i pokloniti svoje vrijeme a kome ne. Slobodnima, stoji novi početak u ljubavi, i samo ne trebate nagliti s iskazivanjem emocija. Jer će druga strana željeti da to ide polako i bez ikakvog forsiranja, a to i je dobro da to pratite jer to će oboma dati bolju sigurnost za budućnost. Zdravlje, mogući manji problemi sa želudcem.

ŠKORPION
Ovo je mjesec u kojem će mnogima od vas, doći neka nova energija. I biti ćete ispunjeni unutrašnjim mirom kuda god da se okrenete ili da nekuda idete. Ispunjenje sa svih strana. Sam univerzum će vas podsticati na nove neke akcije, bilo u poslu ili emotivnom smislu. I iskoristite ovo vrijeme da se dobro zauzmete za sebe, jer vam se otvaraju i neki novi kontakti na sve strane. Kroz komunikaciju vam se otvara mogućnost na ljubav koja dolazi. Vi, koji imate neko zatišje u vezi ili braku, sada se otvara mogućnost da to lijepim razgovorom na samo rješite za dobro oboje. Zdravlje, bolovi u vratu

STRIJELAC
Ne dajte da vam radi stres vaša majka ili žena iz užeg kruga vaše obitelji koja vam je krvno srodstvo. Neugodnosti i negativnu energiju koju osjećate da nekada ne znate kuda biste sami sa sobom, to je sve od prošlosti jer puno je toga lošeg proteklih mjeseci iza vas, a to je ostavilo traga na vama. nemojte sada klonuti duhom, isterajte na čistac i osobe i događaje koji vam dugo rade stres. Je da će biti mučno po vas, ali to vi možete. Cijeli mjesec vam je u tim događanjima, te za vaše dobro kažem, nemojte zaboraviti na sebe. Ako ostavite prošlost iza sebe pa čak i u mislima, ide vam preporod, a kreće od druge polovine maja.

JARAC
Jarčevima koji su u dužim vezama moguće planiranje braka s partnerom. Nekima iz vaše okoline neće se svidjeti što svoj život sređujete na bolje u bilo kojem kontekstu, i nemojte nasjedati i padati na neke komentare i savjete koji su neumjesni. Poslovno stoji vam timski rad s dobrim ishodom po vas, jer ćete se u tom baš vi iskazati i pokupiti jako dobre kritike. Nećete ostati nezapaženi za na dalje. A iz toga svega tamo kasnije u bližoj budućnosti, se vide uspješne financisjke transakcije, dakle neće biti samo tako da radete bez neke nagrade. Ako su neki od vas pomišljali na promjenu posla, pa i prekvalifikacije, sada je pravo vrijeme da radite na tome. Zdravlje, pazite da se ne umarate previše.

VODENJAK
Mjesec karmičkih čišćenja pred vama, ali s dobrim ishodom na samom kraju mjeseca. Cijeli mjesec vam je dosta stresan, i neke neugodnosti će iskakati same od sebe, da ćete se pitati ima li tome kraja. Pazite se nekih lažnih obećanja u poslu, nekih ponuda koje nisu baš realne i ne nasjedajte, jer će sve biti jako lijepo upakovano kroz priču a malo realnosti i istine u svemu tome. Imate jako dobru urođenu intuiciju, i samo je pratite, tu nećete pogriješiti. Ujedno, ovo će vam biti i prst sudbine, da samo svoj život posložite na drukčiji i za vas na bolji način, da do ovog da se oko vas skupe osobe koje samo vam crpe energiju ne bi više dolazilo. Zdravlje, nervoza i problemi sa želudcem.

RIBE
Ukoliko ste dogovarali bilo što s osobama preko granice vaše zemlje, ili iz daleka, sada vas očekuju jako lijepe vijesti i čak i mogućnost puta. Puta s jako dobrim ishodom za vas, i dosta lijepih trenutaka vas čeka ovog mjeseca. Svoj život ćete imati priliku popraviti na najbolje moguće ako budete samo pratili znakove “pokraj puta”. kada vam krene, a krenut će pazite se da ne iskoristi nitko vaše milosrđe i vašu dobru dušu. Bez puno priče bolje se maknuti od takvih osoba. Vi koji ste u emotivnim vezama, vidi se obostrana žudnja za partnerom, a i neki od vas koji su imali malo problema u prošlosti, sada je šansa da se to sredi po dobro za oboje. Ovo vam je mjesec mentalnog blagostanja. Zdravlje, manje prehlade.

U prošlom izdanju “Aure”, vidjela sam komentar jednog čitatelja, da za njegov znak nema zdravlje. Prije svega, ovo su prognoze za sve, što može a i ne mora rezonirati sa svim znacima. Neke stvari će se poklopiti neke ne, za svakoga od vas. Ne volim se vezati za procente, ali nekih 60 % može rezonirati svima, dok ostalih 40 % samo neki dijelovi teksta. Da se dalje osvrnem na to, ako nekom znaku nema opisa, zdravlja, znači da nemam na što bitno upozoriti. Ukoliko ako imam što reći o ljubavi, spomenem samo slobodne osobe, a ne piše ništa o vama koji ste u vezama ili braku, isto tako, nema ništa na što biste tog određenog mjeseca, trebali obratiti pažnju. Nadam se da ćete i dalje uživati u čitanju, a da ćemo što prije svi mi, živjeti život punim plućima kao i prije pandemije.

 

error: Content is protected !!