Tarot prognoza za juni 2021: Ovnovi sreću srodnu dušu, Vage okružene neiskrenim ljudima!

Slavenka Polojac, tumač Lenorman i tarot karti, specijalno je za Auru napravila tarot prognozu za juni 2021. godine po znakovima zodijaka. (Viber ili whatsapp +385/97 779 08 93 [email protected])

OVAN

Ukoliko ćete ovog mjeseca znati se suzržati rasprava, i kontrolirati vašu narav, koja ne trpi nepravde ovo može biti mjesec jako uspješan po vas, po svim segmentima. Svaki razgovor ili debata koji se može pretvoriti u raspravu, smirenim tonom možete dovesti do uspjeha. Poslovno se čak vidi i nekima od vas i nova šansa, koja može prerasti u trajnost. Prijateljska pomoć je tu, i to ona iskrena. Ovo je mjesec kada kreće dobra energija po vas i što se tiče ljubavi ne samo posla. Slobodni imate šanse naći si osobu koja je za vas, doslovno srodna duša. Vama koji ste u braku, vezama, ukoliko su ranije bile krize, sada možete to riješiti pozitivno po vas. Zdravlje, mogući bolovi u kostima.

BIK

Mjesec karmičkih čišćenja, svakom od vas naravno na drugi način. Loše neke sitnice koje će vas pratiti ovog mjeseca, dati će vam samo jednu više životnu školu, iz koje ćete izaći kao jos više pozitivnija i čvršća osoba. Za sve se možete nadati podrške obitelji, i to će vam dati pravi vjetar u leđa za dalje, kada ćete biti u nekim nedoumicama, na koju stranu se okrenuti, slušajte savjete vama drage ženske osobe, i za nju se vidi da je sasvim dobronamjerna prema vama. U ljubavi novi početak i to iznenada, a i mogući dogovori oko puta preko granice vama koji to planirate. Zdravlje, bolovi kičme.

BLIZANCI

Vrijeme je da prošlost ostavite u prošlosti, i vi koji ste imali prekid emotivnih veza, gledajte napred. A taj pogled napred, nosi vam jednu trajnost, i čvrstinu.  Preko prijatelja nenadano se vidi novo poznanstvo, i zatim ćete o toj novoj osobi čuti jako lijepe stvari što će vam dati još više volje da se potrudite oko druge strane. Podići ćete i na duhovnoj razini, a to će vam dati jednu novu svijest, realniju, pa ćete malo na nekim mjestima smanjiti vaše dobročistvo svima, i vise gledati sebe a to vam je itekako potrebno. Zdravlje, od nervoze mogući bolovi u vratu.

RAK

U ovom mjesecu probajte smanjiti nervozu i ne dati lošim tuđim sugestima, da vas navedu na krivi put, a i da vam unesu ljubomorom negativnu energiju. Vi ste urođeno pametna osoba, pa koristite samo svoju inticiju bilo da se radi o poslu ili ljubavi, i ne treba pričati kome ne treba neke detalje iz vašega života. To bi vam moglo umanjiti dobru energiju ovog mjeseca, i na to pomislite češće. Onima kojima se desi novo poznanstvo, znajte da se radi o pouzdanoj osobi, sa stilom i to će biti netko za tajnu vezu, ne nešto površno. Zdravlje, problemi s venama, ali to se može riješiti alternativnim putem.

LAV

Vi ste proteklih mjeseci dosta radili na poslovnom planu, i sada vam ovaj mjesec z apočinje s veoma jakim i stablnim dogovorima za dalje. Vijest koja će vas obradovati vezana je ili za duže putovanje ili prelazak granice, i to nosi vam jedan novi svijet, i nešto dugoročno. A i jako isplativo. Prvih 14 dana 6 mjeseca, se vidi da ce biti jak naboj energije loše iz okoline, pa se tu nekako sudržite od rasprava da ne bi vas to povelo u krivom smjeru. Ukoliko se desi da vi koji ste slobodni ostvarite novo poznanstvo, probajte si dati šansu, jer nema potrebe držati vječno zid oko sebe. Zdravlje, smanjite nervozu.

DJEVICA

U ljubavi se vidi da će dio vas koji ste u vezama koje nemaju osnove, u ovom mjesecu imate velike mogućnosti za to da se veza dovede na jedan viši nivo. Pratite samo vaš unutarnji osjećaj i nećete pogriješiti. Nekima od vas se vidi čak i uspjeh na javnoj sceni. Samo se sada pazite stresa, jer svijet nekada zna biti jako surov te ne uzimajte sve srcu. Debate i neki malo življi razgovori s muškom osobom, vode vas dobrom ishodu, što se tiče posla, Ovo je dosta uspješna suradnja, Zdravlje, ne dajte da vam stres, utječe na raspoloženje.

VAGA

Jako puno stresa, laži i neugodnosti je bilo oko vas proteklih mjeseci. Čak dotle da nekada niste imali volje za osnovne životne obaveze. Probajte te prekide u ljubavi staviti u prošlost i više misliti na sebe. Ovo loše probajte doživjeti kao kraj lošeg perioda po vas, i samo tako ćete kraj mjeseca dočekati stabilno bez nervoze. Ovo je vrijeme kada će se pokazati tko su vam pravi prijatelji a tko samo dobri glumci. U početku mjeseca, pazite dobro u kakve poslove ulazite, jer ima i nekih neiskrenih oko vas u polju posla. Zdravlje, imunitet si popravite.

ŠKORPION

Pazite se samo nesavjesnih osoba u vašem poslovnom okruženju, i to vam je jedan veliki plus ako takve dvolične ignorirate. Tek onda ćete moći vaše poslovne planove dovesti na bolje, i vidi se da imate dobre šanse za potpis ugovora koji su na dugoročnije. U ljubavi vama koji dugo ste u odnosu koji ima manje trzavice, sada je vrijeme u drugoj polovini mjeseca, da nestane emocionalno udaljavanje, i da kroz iskrenu priču izravno, rješite neke probleme koji su neznatni. Zdravlje, bolovi u nogama.

STRIJELAC

Ženske osobe pazite se udvaranja jedne nasrtljive osobe, a vi koji ste u vezama, ili braku, ne nasjedajte na lijepe priče manipulatora. Samo tako ćete zadržati svoj mir, jer ova osoba će vam moguće uz nervozu kojom zrači i poslove neke stopirati, tako da ne biste imali volje niti raspoloženja za ništa. Odbacujete neke karmičke stvari i vidi se da je pred vama duži novi početak, kada se doslovno budi sve u vama na jedan pozitivan način a vi ćete naredne mjesece doslovno sijati iznutra. Zdravlje, bolovi u kičmi.

JARAC

Imate iskrenu podršku prijatelja, i to onih koji su uz vas gotovo cijeli život, i u nekim bitnim odlukama sada što se tiče posla, koji god savjet dobijete znajte da je iskren. Nemojte se odmah voditi mišlju da se neka obećanja glede posla neće održati, posebno se to odnosi na vas koji ste u samostalnim vodama. Vama koji čekate nešto novo, to vam nosi uz malo duže čekanje ostvarenje pozitivno. Slobodnima moguće novo poznanstvo, s iskrenom osobom. Zdravlje, bolovi vena.

VODENJAK

Ženskim osobama koje su slobodne, udvaranje čovjeka koji je po svemu gospodin i stoji iza svake svoje riječi. Iz ovoga ukoliko ste spremni može izaći i  trajna veza a tamo kasnije u budućnosti i brak. Vama koji ste u vezama ili braku, ide na bolje neki planovi koje vi i partner dugo već planirate, sada će se realizirati. Pa čak moguće adaptacije neke ili proširenje stambenog prostora. Ukoliko imate neke poslove s državnim institucijama, budite mudri, i problem riješite od osoba na višoj poziciji, ne od dna. Zdravlje, pazite si malo ishranu.

RIBE

Bilo što da vas muči zdravstveno, probajte neku vrstu biljne alternative probati. Može dati jako dobre rezultate. Ukoliko se neki od vas bave poslovima koji imaju neke veze s komunikacijom, sa širim masama, sada je vrijeme pravo ovaj mjesec da pokažete svoje jake psihičke sposobnosti. U emotivnim vezama, moći ćete pokazti koliko ste jaki a ne samo ranjivi, i time se više kotirati u očima vašega partnera. Vi koji ste u autentičnim vezama, ne dajte da vam to uzima energiju, pustite neka ide kako ide. Nitko nije vrijedan da se vi potresate ako nešto ne ide nema smisla da se trudite dalje.

aura.ba

error: Content is protected !!