Tarot prognoza za juni 2020: Ovnu prijete zavidni, Ribama poslovni uspjeh!

 Slavenka Polojac za Aurine je čitatelje spremila pregled mjeseca juna po tarot kartama.

OVAN
Ovnovima su prve tri sedmice šestog mjeseca jako dobra, poslovno su situacije jako dobre, čak je moguće da ćete širiti kontakte s pravim i iskrenim ljudima, a to će vam itekako dobro doći u budućnosti. Iskoristite svoje psihičke sosobnosti, koje su vam urođene, a sve na čemu radite od zime, sada je pravo vrijeme da to isto dovedete do cilja. Psihički su pojedini ovnovi malo klonuli jer nije išlo sve u prošlih par mjeseci, kako ste si zamislili, no to je bila loša faza vašeg života, idemo dalje. Sreća koju ćete sabirati oko sebe sada, samo dobro pazite od zavidnih osoba, ne se hvalisati, jer neće biti oko vas svi sretni radi vaših uspjeha da li emotivno ili poslovno. A to bi vas moglo koštati da kraj mjeseca dočekate da vas ta loša tuđa energija prilično uspori za dalje.

BIK
Slobodnima moguće novo poznanstvo, i to netko s kim ćete se tako dobro osjećati da ćete pomisliti da je kraj vas vaša srodna duša. Zdravstveno si pazite oči. Sklad oko vas će vam dati još više volje za neka dugoročnija planiranja budućnosti, koja će kada dođe vrijeme samo donijeti željeni uspjeh. Svatko od vas tko ima ikakve veze s inostranstvom, možete očekivati dobre vijesti, neki se mogu čak nadati i putovanju. Mudro gledajte pojedine ljude, samo kako neke osobe ne bi iskoristile vaše dobročinstvo, pa da ispadnete na kraju naivni kao dijete.

BLIZANCI
Vodit će vas vaš unutarnji osjećaj, ali pazite da kada ćete ovog mjeseca biti pred nekim bitnim životnim odlukama, da li privatnim ili poslovnih, kako ćete odlučiti. Jer život vam nosi dobre šanse, i emotivno i kroz posao, ali ljudska pakost da vas ne bi navela na krivi smjer. Dogovori koji će se odigrati brzinski, imaju velike izgleda da dobiju sretan ishod po vas. Dio vas koji je u “vezi bez obaveza” to bi vam u ovom periodu moglo smetati početi, te da se osjećate povremeno potišteno. Jer u ovakvim odnosima, vi ste taj netko tko ne zna dominirati na pravi način.

RAK
Cijeli ovaj mjesec vam se vide poboljšanja na svemu čemu se okrenete. I ovaj mjesec će vam biti kao predvorje još bolji događanja, koja slijede idućih mjeseci.Ovo je vrijeme kada ćete se sve više okretati samima sebi, što je jako dobra odluka, jer loše okruženje vam sada nikako ne treba. Lošu energiju i stres, bi vam mogla raditi starija ženska osoba, jako vam blizak rod, tu nastojte diplomatski se držati. U ljubavi ćete jedino morati birati između srca i uma, a i neke osobe, pokazat ce indirektno ljubomoru. Srećom takvih je malo.

LAV
Ovo je mjesec kada se u vašem životu događaonaj novi početak poslovni, kojem se nadate od početka ove godine, no sve vam je bilo u nekim blokadama i na čekanju. Putovanje moguće i to ćete odlučiti nenadano putovati. Ovi planovi koje ste imali i napokon dočekali, sada će vam dati mir u kući te vas čekaju neke stvari u vašem domu, renoviranje, adaptacija ili nešto slično. U vašim rukama je onaj pravi ključ uspjeha, koji vam i treba, tek da vam se malo podigne samopouzdanje. Paziti se padova nenadanih i kosti su sada kritična tačka.

DJEVICA
Dosta stresan mjesec za pripadnike ovog znaka, posebno prvih 14 dana, kada su mogući problemi oko neke papirologije, a i emocionalno udaljavanje nekima od vas. Srećom pa ovo neće trajati dugo, to je samo prolazna faza, iako će vam se nekima činiti da je kraj veze. Ali kraj nije, vama koji imate brak ili partnere, nego samo jedan sudbinski ispit, nastaviti dalje ili ići svojim putem. Ne smijete nikako pokazati vašu nesigurnost, to nastojte da među ljudima ostane ako je ikako moguće, neprimijećeno. Proteklih mjeseci, malo ste si dali slobode što se tiče ishrane, pa si prekontrolirajte krv, jetrene probe.

VAGA
Loše staje i ide u zaborav, a vama mjesec kreće već u prvim danima, u jednom miru i unutarnjem zadovoljstvu. Malo će pojedinima koji imaju probleme emotivne, ponašanje varirati ali u tome svemu ćete imati podršku veliku vaše obitelji. Jasno vam je i samima, da su vam potrebne nove alternative kako biste svoj život doveli do neke normale, u tim nekim okolnostima koje su stajale u mjestu. I naći ćete vi te alternative, a to vam daje takvu sreću u duši. Da će to svi vidjeti u vašem ponašanju.

ŠKORPION
Poslovno vam stoji novi početak, čak moguća i neka vrsta novog naukovanja, učiti ćete raditi nešto što do sada vam je bilo nepoznato. Ali to učenje ima jako lijep ishod. Emotivni status, ako je do sada bio u bilo kakvom problemu, sada ima šanse da malih koracima idete ka oporavku veze ili braka. Kontakti poslovno s osobama koje putuju, i odvaja se jedna koja će vam čisti iskreno pokazati da još uvijek vrednuje one prave ljudske osobine. Novosti u radnim okruženju, te svako potpisivanje ugovora vama nosi uspjeh. Zdravstveno, manji bolovi u rukama.

STRIJELAC
Dolazak osoba iz daleka, i to će vas jako obradovati. Jer vam nosi i nove poslovne šanse, koje ćete realizirati tek u bliskoj budućnosti.Emocionalni oporavak, te ostvarenje, da ćete sami isebe doživjeti kao važnu osobu, i time vam raste samopouzdanje. Susreti sa osobama s kojima ste se osjećali da ste u sretnom društvu, sada će vam uljepšati dane. S ljubavne strane, također vam slijede sretna događanja, i vrijeme kada će vam događanja nenadano donijeti pravi duševni mir. Zdravlje, bilo kakve sitne tegobe da osjetite, potražite pomoć fitoterapije.

JARAC
Prva polovina mjeseca vam je jako dobra, i vodi vas ka uspjehu gdje god da se okrenete, te te prve dane juna iskorstite i na emotivnom i poslovnom planu, a vaše strpljenje iz prethodnog perioda kada je bilo dana da vam nije išlo dosta toga kako ste zamisli, sada će vam dati ono pravo što ste i čekali. Paziti se zavisti ženske osobe koja vam je dosta bliska, to je žena koja u stvari je neka vrsta podvojene ličnosti i jako dobro krije svoje misli. Ako s njom stvorite distancu, moći ćete odahnuti. Maknut ćete nervozu i strahove, koje ta osoba vam prenosi, i zrači time na vas na dosta negativan način.

VODENJAK
Karmička događanja pred kojima ćete se naći poslovno, će vam dati da si dobro razmislite o nekim postupcima, i da nađete pravi način za nešto što vas muči. Veza ili brak nekima od vas moguće zapadnu u krizu, samo trezvenim razmisljanjem mogu spasti ovo, a prvo je otvoren i miran razgovor para. Previše dobrote u vama koja vam je data rođenjem, sada bi malo moralo povesti računa o tome da malo to smanjite. Zdravlje, cirkulacija i vratna kralježnica

RIBE
Onima koji su u vezama sada imate šanse da ove veze dovedete do savršenstva, pa bilo da se radi o braku ili nekoj vezi koja je na samom početku. Financije će vam se popravljati, i vidi se da vam ide vrijeme kada će vam biti priliv novca, na nekako sigurniji način. Pripazite se da vas netko loših namjera ne obuzme na podao način, te da shvatite da ste na kraju ispali lakovjerni. Muškarac u vašem okruženju će vam ponuditi dobru poslovnu suradnju, iskoristite to. Zdravlje, krv i urin prekontrolišite.