Tarot prognoza za juli 2021: Lava blokiraju zavidni, Djevici stres ruši imunitet!

 Slavenka Polojac, tumač Lenorman i tarot karti, specijalno je za Auru napravila tarot prognozu za juni 2021. godine po znakovima zodijaka. (Viber ili whatsapp +385/97 779 08 93 [email protected])

Dragi svi, evo nas u ljetu, i želim Vam od srca da svaki dan živite punim plućima. Ja sam dijete ljeta, ovo je moj mjesec, i što doživim u ovo vrijeme, uspomene koje su neprocjenjive, pune mi baterije tijekom zime kojoj jedva čekam kraj. Prognoza ne mora rezonirati sa svima vama. Opet naglašavam, zdravlje i neki detalji koji bi vas zanimali, slobodnima ili u vezama, ako nije napisano, nije se ništa bitno pokazalo. To ne znači da morate stajati u mjestu, neka vam ovaj mjesec bude prepun sretnih i lijepih događanja. Nakon puno mjeseci raznih ograničenja, zaslužili smo.

OVAN
Mjesec kada ćete sijati na svim poljima, i ako ne date da vas nebitne stvari i o sobe ne izbace iz takta, jako dobro vrijeme može vam se zadržati do sredine jeseni, pa to iskoristite najbolje za sebe. Neki novi planovi koje ste si zacrtali, radite na tome i dalje, i neće vam biti žao. Jer ćete iz svakog izazova izaći kao pobjednik. Pratite vašu intuiciju što se tiče svega, a i neka nova udvaranjima vama koji ste slobodni, slušate li sebe moći ćete sami odvagnuti da li je ta osoba za vas ili ne. Ukoliko ste imalo okrenuti duhovnosti, posvetite se samo malo tome, i to će vam uveliko olakšati neke moguće stresne situacije.
BIK
Bikovima koji su pred nekim bitnim životnim odlukama, a u kojima se dosta toga tiče odbacivanja nekih loših životnih navika, sada je vrijeme da se odluče što hoće. Osoba suprotnog spola koja vam se itekako sviđa, ima određene principe od kojih nema namjere odustati. Na vama je da li ćete naći kompromis, ili ćete i dalje po svojim pravilima. Sretno vrijeme vam je dato na pladnju s emotivne strane, no vi ste ti koji birate. Karte su samo smjernice. Poslovno, ovo je mjesec kada je sve stabilno, nema nekih naročitih trzavica. Jako ste veliki radoholičar, i to vas vodi i dalje ka dobrom. Neka manja čekanja ili odgađanja termina, nije razlog da budete pod stresom.
BLIZANCI
Imati ćete nekoliko pozitivnih iznenađenja kroz razgovore izravne ili telefonom s voljenom osobom, i baš kroz to će vam dati doznanja kako svojem partneru ili partnerice jako puno značite. Vama kojima se pokaze šansa za novi početak, prihvatite to, ali i ne brzajte ka zaljubljivanju do bola na prvu. Radije si dajte vremena, čisto da se upoznate dovoljno s karakterne strane. Što se tiče posla, dio vas koji ima ili planira nešto svoje, sada su pred vama dobre mogućnosti. Istina da se neće desiti ništa preko noći, ali uz dobro planiranje, ovo je vaše ostvarenje kroz posao i kroz samozapošljavanje. Zdravlje, bolovi kostiju.
RAK
Suzdržite se rasprava koliko god da možete, ne kažem da ih nećete moći izbjeći ali ipak pazite da previše ne uzimate srcu, nepotrebne komentare nebitnih osoba o vama. Loša energija ljudi koji vam ne misle dobro, ne dajte da vam se odrazi na posao, i da stagnirate u tome a taman vam je solidno krenulo. Prvih 14 dana mjeseca je u tome, a dalje opet da ponovim, ako maknete energetske vampire od sebe, imate lijepe mogućnosti da svoj život vodite onako kako zaslužujete. Sreća sigurna i trajna, koja će ići malim koracima, no to je samo dobro jer vam daje veću sigurnost za dalje.
 LAV
Ženska osoba iz vaše okoline, veoma vam zavidi i vi biste i u ovom mjesecu dosta postigli, da nije blokade koju vam ona radi. Niste vi ništa njoj krivi niti dužni, no to je ograničena osoba, kojoj smeta svatko tko ide stepenik gore. Ta loša energija neće vas trajno onemogućiti da nepredujete kako ste počeli i kako dalje planirate. Može se desiti da odgađate nesvjesno neke termine, ali trajne blokade nema. Strpljenja. Planovi koje imate idu dalje, kako ste i počeli, jer kako sam rekla prošlog mjeseca, sve na čemu ste dugo radili to vam ide sa sretnim ishodom. Slobodnim damama u ovom znaku, jedan muškarac se trudi, postati bitna osoba u životu. Postoji li privlačnost s vaše strane, dajte si šansu. Zašto da ne?
 DJEVICA
Pojedini pripadnici ovog znaka, kojima su veze pri kraju ili u jako zategnutom odnosu, može doći do trajnog prekida. Nemojte očajavati, jer to je osoba koja vam se morala desiti u životu, a nakon kraja ćete izaći još bolji i još više sigurni u sebe. Sve to unazad loše, prihvaite kao jednu životnu školu. Jer svaka osoba koja se nađe u našim životima, škola nam je. Pa sad dobra ili loša… Vi koji ste u vazama čvrstima neće vam ovaj mjesec ništa loše donijeti, samo jedan sklad i harmoniju i dalje. Poslovno, nove ideje ili ponude. Zdravlje, smanjite ako ikako možete negativne stavove, kako vam stres ne bi smanjio imunitet.
VAGA
Zadržite od samog početka mjeseca neke vlastite stavove, jer samo to će vam planove glede posla dovesti do boljega. Nemojte slušati savjete osoba koje niti sebe ne znaju posavjetovati. Uz taj stav imate šanse da potpišete jako dobre planove, ili napravite baš čvrste temelje oko tog. Emotivno, vi koji ste na početku nečega, ovo će ići malim koracima. Ali kroz budućnost, to biti će vam dato obilje emocija. Dakle, vrijedi se strpjeti. Bilo što da osjetite zdravstveno, možete to riješiti prirodnim putem.
 ŠKORPION
Nalazite se pred bitnim odlukama, i u jednom času nećete znati da li da birate između srca i uma. To je do vas na koju ćete stranu. Slobodnima svakako novi početak mogući, i to jako dobar ishod, jer se radi o osobi, dosljednoj vas po svim mjerilima. Vi koji imate neke planove ili dogovore oko putovanja, poslova preko granice vaše matične zemlje, ovo ide ka uspjehu. Odgađanje nekih rokova ili termina, nije nešto što bi trebalo da vas obeshrabri, ovo je nešto što morate proći na putu do poslovne čvrstine.I tijekom ovog mjeseca, nemojte znatiželjnima davati prostora niti vremena.
 STRIJELAC
Vama i ovog mjeseca stres radi starija ženska osoba koja vam je krvno srodstvo, i to dosta blizu. Ako ignorirate nepotrebno uplitanje u vaš život te osobe i posvetite se sebi i svojim željama, ide vam korak ka novom početku. Nečemu što planirate dosta dugo već, a sve kako biste sami sebi olakšali kolotečinu u kojoj ste jako dugo i koja vas doslovno guši. Taj novi početak je skoro na tik pred vama, samo trebate strpljenja. Ukoliko u tim vašim željama za vastitim mirom nađete na odbijanje i povlačenje nekih osoba od kojih se to niste nadali, ubuduće ih znajte postaviti na mjesto kada će njima isto trebati vaša pomoć koju ste od kada znate za sebe bezuvjetno davali.
JARAC
Puni ste nervoze koja ako ne radite na tome, da to malo stane u vama i da se toga oslobodite, ima šanse da pređe u nepotrebna negativna razmišljanja koja će vas samo kočiti. Odluke koje će biti pred vama oko posla, i nekih novih ulaganja u posao vama koji imate svoj vlastiti posao, može se na početku vam činiti kao da je bez veze uloženo, ali ako imate stpljenja čekati do tri mjeseca, vaš novac ce se malo po malo vraćati a i vremenom isplatiti. Vi ste osoba koja čvrsto stoji iza svojih riječi i ne ostavljate ništa na pola, tako da nema straha kada se radi o nekim rizicima, jer vi nepotrebne rizike nećete sigurno uzimati sebi. Malo si dajte oduška od posla,na način da malo vlastite slobode vas opusti, to će vam napuniti baterije.
 VODENJAK
U obitelji se zadržava mir i zadovoljstvo i biti ćete podrška jedni drugima. U ljubavnom životu, nema stresa, čak i vi koji planirate da vezu podignete na jedan viši nivo, to će se i desiti. Ženama ovog znaka, sedmi mjesec ove godine je naročito dobro naklonjeno vrijeme, kada će vaša urođena karizma biti ono što će ljude u vašoj blizini držati da vas pozorno slušaju bilo da se radi o poslu i to vama nosi samo dobro. Nemojte se susprezati za takvim načinom dolaska do nekih ciljeva. Zdravlje, bolovi u nogama.
RIBE
Oko vas će ovog mjeseca biti dvije mogućnosti kako biste se poslovno pomakli s točke na kojoj ste duže vremena. Neiskrena osoba i licemjer koji samo misli na vlastitu korist, a i uz to je netko tko bi vam tijekom poslovne suradnje samo radio stres i s druge strane čovjek koji je od riječi, a i iskren i što se tiče financija na mjestu. Ovo je jedan novi životni ciklus za vas, stoga dobro razmislite kome ćete dati svoj trud i zalaganje. Slobodni moguća afera, ali ako se i desi nastojte da ostane na tom nivou, jer je veliak šansa da se kasnije te osobe teško možete rješiti. Zdravlje, bolovi u grlu.

aura.ba

error: Content is protected !!