Tarot prognoza za februar/veljaču 2020: Biku i Lavu sreća na poslu, Ribe žrtve govorkanja!

Slavenka Polojac (svijet.duš[email protected])

 Slavenka Polojac, majstor lenormand karti, za Aurine je čitatelje spremila pregled mjeseca februara po tarot kartama.

OVAN

Početak mjeseca nosi puno elana i volje za sve započeto u prethodnom periodu. Slobodnima novo poznanstvo, ali oko te nove osobe ne se zalijetati, nego dobro promisliti, jer ima dosta strahova i nekih tereta iz prošlih veza, koje jos nisu ostale u prošlosti. Sredinom mjeseca poslovna stabilnost se nastavlja, sva područja na tom polju su jako dobro aspektirana, a jedino se paziti negativnih osoba iz vaše okoline. U smislu sve svoje planove i događanja čuvati uglavnom samo za sebe. Novi zapleti na svim poljima otvaraju nove mogućnosti, te se sreća cijelog mjeseca zadržava oko vas. Zdravstveno oporavak slijedi.

BIK

Svi dogovori oko posla koje ćete imati za ovaj mjesec, donose stabilnost, i dugotrajno partnerstvo. Nemirna narav bikova, dat će im ovaj put dobar put ka sreći poslovno, jer će svu svoju energiju usmjeriti za dokazivanje sebe. Kardiovaskularne poteškoće pojedinim pripadnicima ovog znaka, ali kratkotrajne. Onaj dio ovog znaka u emotivnim vezama paziti se zavisti bliske osobe iz kruga prijatelja, baš po pitanju ljubavi. Samo se vodite svojom intuicijom, i shvatit ćete lako tko vam misli dobro. a tko samo dobro glumi.

BLIZANCI

Planiranja i dogovori oko mogućeg odlaska preko granice, u prvim danima ovog mjeseca urodit će plodom, i nose vam jedan lijep novi početak. Oko vas su iskreni ljudi, koji će vam dati potporu i podržati vas na sve načine, bilo da su emocije u pitanju ili poslovna strana. Obitelj isto tako će biti uz vas, te ćete u duši osjećati potpuni mir i zadovoljstvo. Mogao bi vam ući u život netko bivši, tu je vama na volju ostati u tome ili ne. Jako dobro ćete se iskazivati u nekim umjetničkim područjima, a i mogućnost kretanja među važnim ljudima.

RAK

Svađe i pokušaji bliskih osoba iz kruga familije da dominiraju i upravljaju vašim životom će vam dosaditi. I uslijed toga, stavit ćete tačku na takve odnose, te se posvetiti sebi, svom vlastitom razvoju i poslovnoj stabilnosti. Zauzetima zajedničko planiranje porodice. Zdravstveno, preporučam sistematski pregled. Poznati ste kao dobre duše, stoga ne sijati svoju dobrotu svima redom,  razgraničite to, te svakog na svoje mjesto. Bitne odluke okreću vas pravim putem, te oprez oko poslovnih ponuda.

LAV

I ovaj mjesec je za ovaj vatreni znak, mjesec uspjeha, idete dalje poslovnim pomakom i svaki dogovor sprovodite u djelo. Ne samo da će to biti trenutno, postoji mogućnost i za daljnju saradnju, prema potrebi obje strane. Lukava osoba muška u vašoj blizini, jedino to je loše s poslovne strane, te uključite svoju mudrost. Jako negativnog i lošeg ponašanja. Ako tu osobu eliminirate, ide vam totalni oporavak i emotivno i poslovno. Prehlade se paziti. Sva vaša iskustva iz prošlosti, sada će vam dati uspjeh, jer ćete iz vlastitih pogrešaka znati kada reskirati, a kada ne.

DJEVICA

Mjesec kada biste mogli doživjeti ljubavnu izjavu i to brzinski. Iskrenost u toj izjavi, vodit će vas u dobrom smjeru za dugoročno. Romantični trenuci, koji će se počevši od ovog mjeseca zadržati do proljeća. Totalno oporavak u emotivnom smislu. Lijepi trenuci, u ljubavi, proizaći će iz dugih razgovora o svemu i svačemu, a ujedno će vam to odagnati od vas i vaš strah i nervozu od svega što od ranije nosite u sebi, pa možda i pomišljate da je sve unaprijed osuđeno na propast ali nije. Čvrstina će ići u paru na duže. Vijesti neke dobre od osoba preko granice, kojima ste se i nadali.

VAGA

Poslovno će vam stajati sve u mjestu, prvu polovinu ovog mjeseca. No to ne shvaćajte kao veliki problem, uzmite si vremena za neke druge stvari dok vrijeme ne napravi svoje. U tom periodu ćete si naći u obitelji mir i tako skupiti novu energiju koja nedostaje u vama. Takođe, cijeli mjesec, biti ćete jako promjenjivog raspoloženja, te ne dajte da se to odrazi na vaš društveni život, a i emotivni. Pazite da vaša nesigurnost ne zbuni vama bitne ljude, a da je ne iskoriste oni koji vam nisu naklonjeni. Vrat i vratna kralježnica ovaj mjesec slaba tačka. Kraj mjeseca, stavljaju vam se na izbor bitne odluke koje vas vode ka sreći.

ŠKORPION

Suzdržavati se rasprava i svađa s emotivne strane, da ne bi došlo do udaljavanja malo dužeg od osobe do koje vam je stalo. Prekvalifikacije, tko ima tu mogućnost, slobodno neka iskoristi, jer to možete privesti kraju s uspjehom. Poslovno će vam u život ući osoba s jako dobrim kontaktima, te vam to može dati i neke nove vidike, jako dobre.

STRIJELAC

Nesigurnost i neugodni događaji oko vas, nalažu vam strpljenja. Jako puno ljudi oko vas jer ćete u vezi nekog događanja iz vašeg emotivnog života, biti pod povećalom okoline. To neka vas ne zamara. Oni koji su u autentičnim vezama, donijeti će odluku ići ili ostati. U poslu dobra stabilnost, i samo se paziti rasprava nepotrebnih koje ne da ćete vi izazvati nego moguće osoba kojoj su svađe u naravi. Takvih se maknuti, jer vama i leži naredni mjesec kretanje među ljudima mentalno jako slični vama. Sitnih prehlada se paziti.

JARAC

Cijeli mjesec vam je sačinjen od jako puno pozitivne energije, i šta god taknete vodi vas ka sreći. Uporna ste osoba, i sve to što vam je dato rođenjem, sada ćete koristiti jer će vam se otvarati niz novih mogućnosti. Koje će vam biti isplative, a i vama dati osjećaj da ste uspjeli. Zdravstveno pripazite si oči. Što više vremena provodite onako kvalitetno kako vama drago, jer bi moglo biti dana da se osjećate usamljeno, i da na trenutak potonete. Ali vaš borbeni duh vas diže. Fitoterapija će vam pomoći osjetite li se loše.

VODENJAK

Loša događanja iz prvog mjeseca ove godine, doći će vam na pleća u drugom mjesecu. Negativna energija će isijavati iz vas, te pripazite da neke drage osobe ne povrijedite svojim nekim neugodnim izjavama, a nepotrebno je to. Samo malo raditi na sebi. Kada se tog osjećaja riješite idete dalje i sretne okolnosti su oko vas i na polju posla i emotivnih veza. U poslu stabilnost, i vaša intuicija će vas voditi ka onom pravom, kada stati, a kada ići naprijed. Vašu susretljivost kontrolirajte.

RIBE

Dosta neugodan mjesec za ribe, te moj savjet ne se dati isprovocirati nebitnim osobama kojima je, zavirivanje u tuđe živote svrha postojanja. Ne obazirite se na loše stvari koje ćete možda čuti o sebi, samo naprijed. Vaše dugogodišnje poslovno zalaganje, sada će početi davati vam prave rezultate, te bi to moglo tim istima biti trn u oku. Živite za sebe, a ne za druge. Emotivni status vam je u blagostanju. Cijeli zimski period vam je obasut srećom, samo što dalje od energetskih vampira.

 

 

 

Komentari

komentara