Tarot prognoza za avgust 2021: Strijelca muče lažna obećanja, Ribe – nervoza!

 Slavenka Polojac, tumač Lenorman i tarot karti, specijalno je za Auru napravila tarot prognozu za avgust 2021. godine po znakovima zodijaka. (Viber ili whatsapp +385/97 779 08 93 [email protected]). U pitanju su generalna otvaranja, ne moraju rezonirati sa baš svima.

 OVAN

Rasprave u vezi prekida emotivne prirode, u drugoj polovini osmog mjeseca imate šanse da se svede sve na dobro i da krenete u novi početak s partnerom. S tim da ćete oboje biti jos na nekoj blagoj distanci, jednostavno vam treba vrijeme da se neke stvari vrate na svoje mjesto, ali to sve vodi ka pozitivnom ishodu. Nekima od vas putovanje duže ili čak mogući prelazak granice. Podršku obitelji ćete imati za sve što vas sada muči, a iz ovog sada stresnog perioda, izaći ćete s nekom novom zrelošću i mudrošću.Ukoliko imate neku umjetničku crtu, dajte si malo vremena ka tome. Zdravlje, glavobolja i kosti.

 BIK

Vama koji ste u nekim toksičnim vezama, biti će govora ili vaših misli okrenutih ka prekidu, no sve šanse imate da uz kvalitetan razgovor ali u oči, ne telefonom to svedete na dobro. I da na taj momentani problem koji vas dosta muči stavite točku. Ovaj period morate proći, to tako mora biti, jer ćete iz tog svega sada što vam radi stres, izvući pouku o nekim osobama oko vas. Tko vam treba u okruženju, a od koga se distancirati. Zdravlje, nervoza.

BLIZANCI

Vrijeme je da sebe napokon stavite na prvo mjesto, i što se tiče emocija a i na poslu. Ne ugađajte svakome, i neke pravne rasprave ukoliko slijede nekim Blizancima, neka se okrenu ka tome, jer odgađati to bi bilo samo produžavanje problema. Sebe gledaje, i to vas vodi ka tome da više postignete u svemu. Jako dobre su vam smjerice ka tome da idete ka ostvarenju sebe, e sada je samo do vas, hoćete se prepustiti stresu i problemima da vas nose, i da stojite u mjestu, ili ćete napredovati u svemu. Zdravlje, bolovi u vratu.

 RAK

Prvih 14 dana, osmog mjeseca ćete biti pod dosta stresa, samo zato jer ne znate uvijek se nositi s negativošću koja je duže vrijeme u vama, a to vas dovodi do toga da od nervoze često mjenjate raspoloženje. Osoba kojoj je jako stalo do vas, to trpi, pa stoga malo radite na tome ne samo radi drage osobe nego i radi vas samih. Imate prijatelja, ali i ne misle vam svi dobro, bez obzira ako ćete se doslovno „trgati“ čineći drugima usluge, nisu svi dobri kako vam se predstavljaju. Zdravlje, manje prehlade.

LAV

Karma loša i loša događanja koja su vam remetila život od proljeća, sada to ide u prošlost i idete ka jednoj čvrstini. Slobodnima moguće novo poznanstvo, koje vodi ka trajnoj vezi, ukoliko ste spremni na to. Čak će biti i ponuda za neke avanture kratke, pa eto odaberite si sami kako ćete provesti ljeto u emotivnom smislu. Poslovno ćete biti još uvijek u nekim preprekama, i to cijeli mjesec, no nemojte sve to uzimati previše srcu, jer to je prolazno. Ove neke neugodnosti poslovne, su samo prolazne. Zdravlje, mali kardiovaskularni problemi.

DJEVICA

Strpljenje, to je ono što će vam trebati tijekom ovog mjeseca, a poznavajući vašu blagu narav, moći ćete vi to. Nove alternative su pred vama, za nešto bolje, i da odaberete između srca i pameti. Ne dajte samo da vas nervoza odvede u krivom smjeru, imate dobrog prijatelja, koji vam istinski misli dobro, i samo se slobodno posavjetujte s njim ili s njom. Što se tiče nervoze, probajte naći načina da to nekako maknete od sebe, jer ako ne nađete alternativu, to stanje u vama može se nastaviti i kada prođe osmi mjesec pa na dalje.

VAGA

Misli, želje i namjere u ovom mjesecu će vam biti okrenute kući i vašoj porodici. I problemi kod nekih od vas koje imate s djecom, tj mlađim članoviam vaše obitelji, dati će vam dosta stresa sada u prvih sedam dana ovog mjeseca, ali to ćete prevazići. Vama koji ste na početku veze neće sve ići na bolje odmah, ali dajte si vremena i jedna i druga strana, i onda malim koracima, idete ka trajnosti. Jako je bitno i to da obje strane dobiju povjerenje, onda vam je veza stabilna, ali ipak nemojte svakome pričati o vašoj sreći, samo da ne bi vam tuđa loša energija mislima, uništila sve ovo dobro. Zdravlje, bolovi u kičmi.

ŠKORPION

Slobodnim pripadnicima ovog znaka, moguće poznanstvo s osobom koja će vam odmah se pokazati u tako dobrom svjetlu, da ćete si reci, da je to vaša srodna duša. Neko vrijeme upoznavanja, to će vam tek potvrditi dodatno. Ovo je nešto što ima dobre temelje za budućnost. Vama koji si želite novi posao, sada je vrijeme da dobijete jako dobru ponudu, samo iskažite svoju pozitivnost, i ne brinite se. Zdravlje, Prekontrolirajte vid.

STRIJELAC

Dugo već prate vas loše osoba, neugodna događanja od bliskih ljudi, kojekakva obećanja prijatelja koja samo na tome ostanu. To vas jako dira i ljuti, jer ste vi pravedna osoba. Ne dajte osobi u vašoj obiteljskoj okolini da preuzme vast nad vama a probati će. S takvom osobom rasprave nema jer nema svrhe, puno je mentalno ispod vas, dakle, ovo je najbolje samo da se maknete na distancu od toga, i gledate sebe i svoj život. Zdravlje, kičma i vrat bolovi.

 JARAC

Nervozu vam rade rasprave koje imate u sebi, još ih niste odpustili a to je sve radi nekih skrivenih problema, a i to vam radi takvu nervozu od koje se osjećate jako iscrpljeno. U kući vam je stanje stabilno, emotivno nemate neke poteškoće koje se ne mogu prevazići, sve se rješi uz kvalitetan razgovor gdje će obje strane otvoreno reći što kome smeta. Može vas mučiti problem koji netko od vama dragih ima a problem je pravne prirode, pa ne dajte da vam to radi još dodatan stres. Zdravlje, želudac.

 VODENJAK

Problemi koje nosite od ranije, pa i do unazad dva mjeseca, sada će ovog mjeseca ostati iza vas, s tim da neke sitnice mogu vas mučiti do kraja mjeseca, ali ide na bolje pa kakve god da su poteškoće bile. Stoga nemojte samo o tome razmišljati jer ide to ka pozitivnom ishodu za vas, samo nemojte previše se vraćati u prošlost. U ljubavi ako se pravilno postavite, da ukljčite dosta šarma, ide vam jako dobar period. Zdravlje, cirkulacija u vratu nije najbolja.

 

RIBE

Mjesec pred vama je pun dobrih mogućnosti, i poslovno i emotivno ide vam dobro, pa ćete se na kraju mjeseca osjećati ponosni sami na sebe. I s punim pravom! Slobodnima moguće udvaranje osobe koja nije iskrena, nego jako licemjerna, i radije se maknite od te loše energije. Ovo je netko tko bi vam samo poremetio vaš unutarnji mir, a to vam nikako ne treba. Poslovno, moguće i potpisivanje nekih novih ugovora a emotivno, uz malo lijepih riječi čuda možete napraviti i samo napred. Zdravlje, manja nervoza.

error: Content is protected !!