Tarot prognoza za avgust 2020: Emocije pucaju kod Bika, Ribe okružuju loše osobe!

Piše: Slavenka Polojac, tumač tarot karti Kontakt: mail adresa: [email protected] Viber i WhatsApp: +385/97-779-08-93

Slavenka Polojac za Aurine je čitatelje spremila pregled mjeseca juna po tarot kartama.

OVAN
Prvih 7 dana 8. mjeseca, stoji vam nešto kao upozorenje, da svoje neke osobne sretne trenutke držite samo za sebe, samo kako ne biste izazvali gnjev osoba koje vam zavide. Emotivna strana je u redu, i sva područja su vam jako dobro aspektirana, pratite se vašim unutarnjim osećajem, i osjećat ćete se ponosnima samom na sebe. Ovog mjeseca u poslu će oko vas biti dosta neiskrenih i nepoštenih ljudi, od takvih držite jaku distancu, i ako tu pokažete jakost, da vam takve osobe ne remete vaš mir, kraj mjeseca ćete dočekati s sretnim okolnostima, glede posla a i emotivno, biti ćete u centru pažnje, a to posebno među vama dragim osobama. U nekim trenucima, kontrolirajte svoju nesigurnost na neke postupke.

BIK
Emotivne veze, brakovi ili pak one autentične veze mogle bi se naći u krizi i pred pucanjem. Ljubomorna osoba koja vam ipartneru doslovno pije energiju a time i nanosi razdor, je krivac. Takva ne bi trebala biti pametnija od vas, te samo ignore. To će stvoriti u vaš odnos, bolje i sređenije trenutke, a i jedan sklad i harmonija. Slobodnima se vidi mogućnost afere. Netko bi mogao iskoristiti vašu iskrenost, te se tu pripazite. Poslovno vam se vidi uspješan mjesec. Koristite vaše psihičke moći i posao će vam malim koracima ići napred. Jako dobro vrijeme vam je baš ovaj mjesec, da se okrenete sebi, samo smanjite loše raspoloženje. Zdravlje, oči osjetljive.

BLIZANCI
Loša energija osobe iz vaše okoline, koči vas na svim frontama. Radite na sebi, vi to možete da odagnate negativnu energiju koju vam šalju zli ljudi. Ovaj period bi vam u suprotnome mogao potrajati i do 3 mjeseca, zato nađite načina primijetite li na sebi da tonete, i lako ćete izaći iz toga. Vaš brak veza ili neka čvrsta veza, dajevam osjećaj sigurnost, a i neke stvari koje vam se moguće neće svidjeti, to je sve neka vrsta stvari koje vam se moraju desiti sudbini, te ćete iz svake izvući pouku za dalje, što izbjeći a kako nastaviti. Zdravlje, glavobolja i kosti osjetljivi.

RAK
U početku mjeseca naći ćete se pred odlukama i s poslovne i emotivne strane, gdje ćete morati birati između srca i pameti. Rasprave kojekakve ili neslaganja u mišljenjima, uzrokovane nečijom neiskrenošću, dati će vam dane s podosta stresa. U ovom napravite stav tako da cijenite sami sebe, jer poznato je dobro srce rakova, ne dajte da to netko koristi. Pa bilo u kojem smislu, stavite sebe na prvo mjesto. Ukoliko se tako ponesete prema sebi samima, ide vam jaka pozitivna energija, za neka događanja koja ste mjeseecima unazad, si stvarali, šeteta bi bilo da to sve stane i doživi blokade rade nebitnih osoba. Zdravlje, sitne prehlade.

LAV
Ukoliko su pred vama neke pravne stvari, ili poslovi koji imaju veze s bilo kakvom državnom institucijom, dobro se informirajte o svemu s pravne strane, čisto da vaša ishitrenost u naravi ne prevlada i da vas ne uvuče u nešto loše. Emotivni život je u redu, stabilnost se vidi i sreća koja je sigurna i trajna. Dešavat će vam se da s nekima iz vašeg radnog okruženja, nećete biti na istoj valnoj dužini, no vi se držite svoga. Jer ići slijediti tuđi put, a ne svoj u ovom slučaju bi vam samo naštetilo i unazadilo vas. Zdravlje, nervozu kontrolirajte.

DJEVICA
Loše događaje koji vam idu, ne dajte da vas obeshrabre i sputavaju, shvatite ih kao nešto tipa “kako došlo tako i prošlo”. Pratite vašu intuiciju i za dalje se ne brinite, jer svi vaši dogovori u kući, poslovno i s emotivnim partnerom, vam idu na dobro. Planove neke koje si radite na kraju ovog mjeseca, vas vode ka sreći i u spijehu. Vaša preosjećajnost, neka vas drži tako da ne iskazujete samilost bas svakome. Zdravlje, leđa i vratna kralježnica.

VAGA
Oporavak vam nosi početak mjeseca, a i neke telefonske razgovore oko posla, nose vas ka pozitivnom ishodu. Tko je u braku ili dugim vezama, moglo bi doći do toga da svađe kulminiraju, i da obje stran razmišljaju o prekidu. Prekid ne bi bio dobar ni za vas niti za drugu stranu, ali uz razgovor smiren izravno ne telefonom sve se da riješiti pa i ovaj problem. Kraj mjeseca, dočekat ćete stabilno, a i u kući smirenje. Moguće uređenje vašeg životnog prostora ili bilo kakve adaptacije. Iznenađenja oko vas, dati će vam obilje emocija vaših najbližih, i zadovoljstvo u duši. Zdravlje, slab imunitet.

ŠKORPION
Udaljavenje emotivno i u mišljenju od osoba s kojima imate poslovne kontakte,neće vam dati nikakve smetnje na duži period, to će vas samo staviti pred neke odluke, kojima ćete sami sebi svoj život posložiti jednostavnije, a tako da je svima dobro. Te dobre odluke će odagnati sve prepreke od vas, a i ako ćete se baviti bilo kakvim papirima, to sve vodi vas ka dobrom. Slijede vam jako dobri kontakti na javnim mjestima, gdje ćete se osjećati sami sebi važni, ali s punim pravom. Ovo je trud naplaćen, a ne nikakvo hvalisanje, uživajte koliko god možete. Ne dajte si samo da vam neki razgovori koji liče na trač, previše okupiraju misli, i da potonete, nema potrebe za time.

STRIJELAC
Ulazite u 8. mjesec s preprekama i blokadama, koje su vam u vaš vedri duh dale osobe s kojima niste na istom mišljenju, i na taj način im smetate. Baš među takvima možete se nadati, da bude puno nepoštenih osoba prema vama, skrivenih razmišljanja, a koji su spremni napraviti problem i gdje ga nema. Ukoliko ćete znati maknuti se na distancu od takvih negativnih osoba, očekujte stabilnost i na polju posla, i ljubavi, jer na prvom mjestu vi ćete se lijepo osjećati, a to miče negativna razmišljanja od vas. Zdravlje, želudac će da pati.

JARAC
Osmi mjesec kreće vam s obiljem lijepih i ugodnih događanja, a koja će se dešavati iznada. Mir i zadovoljstvo u duši koje će vas voditi ka još većim zamasima na poslovnom planu, dovest će vas do osobnog oporavka, što se tiče posla. Što se tiče ljubavi, Jarčevima kojima su unazad mjesecima veze u problemima, sada ćete ozbiljno razmišljati o konačnom prekidu. U kući sklad i stabilnost, i slijedi vam period, kada ćete razmišljati da na tom polju imate nešto baš vaše. Sve radite planski, ne previše željama za moći i novcem da preskočite vaše moralne vrijednosti, jer biste mogli završiti mjesec s jako puno u sebi nakupljene negative, koju sami u sebi držite vec duže.Zdravlje, kosti pripazite.

VODENJAK
Putovanja koja ste planirali za ovaj mjesec i ostvariti će se, i ovo bi mogao biti mjesec kada ćete nizati i poslovne i emtivne uspjehe i ispunjenja. Osmi mjesec će vam biti kao dobar temelj, za dalje i doslovno uvertira za budućnost koja vam je jako dobra, a kada ćete moći malo odahnuti od posla, a i od problema, u emotivnom polju. U kući je situacija stabilna, slobodni moguća avantura, ukoliko pristanete na to. Jedino pazite na česte promjene raspoloženja, i da to ne bi neke ljude udaljilo od vas. Samo eto da ne biste u nekim svojim šaljivim izjavama bili krivo shvaćeni.

RIBE
Ovaj mjesec nosi vam dobre aspekte i posao i ljubav, ali morate se paziti lakomislene i lukave osobe, koja će vam na neki način prići i prikazati se kao pravi prijatelj, a ta osoba je sve, samo prijatelj ne. Ovo je okrenuto baš na interes te osobe, na vaš poslovni uspjeh, tu vam ne treba savjetnika te vrste, te se držite sami sebe i svog stava. Jer ukoliko pokleknete pred lažnim obećanjima te lukave osobe, samo se možete nadati kojekakvim pravnim raspravama, koje nećete moći iznijeti sami. Ta loša osoba, u vaš život će ući karmički i to je dio karme loše koju morate znati pravilno odraditi. Emotivno, stanje je stabilno, sve planove koje imate vode ka dobrom. Zdravlje, bolovi u nogama.

Komentari

komentara

error: Content is protected !!