TAJNE I NEPRIJATNOSTI O VAŠOJ VEZI KOJE MUŠKARAC PREPRIČAVA DRUGOVIMA

Ne biste vjerovale koliko sitnih “prljavih” tajni je vaš muškarac spreman da podijeli sa svojim prijateljima. Nije riječ o vašim intimnim trenucima, već o svakodnevnim stvarima, kao i smiješnim situacijama.

Neke od njih su sljedeće:

Depiliranje brkova

Svi mi želimo da muškarci misle kako se budimo savršene, pa bi bilo bolje da ovakve stvari, uz cijeđenje mitisera i kidanje noktiju na nogama ostanu između četiri zida, prenosi CDM. Međutim, muškarcima su i nakon nekoliko godina zajedničkog života takve situacije dovoljno zanimljive da bi ih podijelili s prijateljima.

Vaše svađe

Nije lijepo kada znate da vaš muškarac samo nekoliko sati nakon žestokog okršaja prijateljima prepričava svoje gledište cijelog događaja, ali budite iskrene i vi to radite. Svakome je ponekad potrebno rame za plakanje, tako da nema ništa loše u jadanju bliskim prijateljima.

Posrećilo mi se

Bez obzira na to jeste li zajedno tri dana ili tri godine, muškarci vole barem natuknuti kako im se baš juče posrećilo. Iako ovakve stvari ženama itekako smetaju, morate znati kako su ovakvi razgovori vrlo česta tema muškog društva. Oni to ne čine kako bi vas ponizili,već kako bi se razmetali svojom muškošću.