Tajna sjajnog izgleda i kondicije Novaka Đokovića: EVO ŠTA JEDE SLAVNI TENISER

Njegova svakodnevna ishrana se sastoji od jaja, variva, orašastih plodova, svježeg mesa, ribe, pilećeg mesa, određenih mliječnih proizvoda, voća i povrća, a pomoću ovakvog načina ishrane Nole je pun energije!

Proslavljeni teniser Novak Đoković ima specijalni meni koji mu omogućava višečasovno vježbanje i iscrpna takmičenja. Evo šta se sve nalazi u jelovniku prvog reketa svijeta.

Njegova svakodnevna ishrana se sastoji od jaja, variva, orašastih plodova, svježeg mesa, ribe, pilećeg mesa, određenih mliječnih proizvoda, voća i povrća.

Žitarice i skrob, kao što su riža, kukurus, heljda i krompri, takođe su dio Noletove ishrane, ali izbjegava da ih konzumira ukoliko u njima ima aditiva i konzervansa.

Pomoću ovakvog načina ishrane on je pun energije!

“Izgubio sam i kilograme, ali mi je ova ishrana pomogla i da moji pokreti postanu mnogo brži i određeniji, a ja se osjećam zaista sjajno”, rekao je Novak Đoković u jednom intervjuu.

Doručak:

Kafa ili čaj, grejpfrut, đevrek bez glutena sa krem sirom, jaja pripremljena na koji god način želite, slanina.

Ručak:

Salata, hamburger na grilu, pomfrit, somun ili hljeb, ali bez glutena, majoneza, ledeni čaj ili kafa.

Užina: Tanko isječen tvrdi sir ili kačkavalj.

Večera:

Salata, dresing sa uljem i sirćetom, losos pripremljen sa puterom i limunom, smeđa riža i povrće. Čokoladni kolačići bez glutena.

Komentari

komentara