Tajna mladolikog izgleda Nede Ukraden: SVAKOG JUTRA PIJE VODU S LIMUNOM UZ 1 DODATAK

Pjevačica Neda Ukraden, koja je u avgustu napunila 72 godine, dokaz je da žene uvijek mogu lijepo da izgledaju bez obzira na godine. Ona je zakoračila u osmu deceniju ali po njenom izgledu se to nikada ne bi reklo. To je rezultat dobrih gena, ali i redovne fizičke aktivnosti i korigovane ishrane.

“Jutro počinjem čašom mlake vode u koju nacijedim pola ili cijeli limun, i dodam kurkumu. Popijem veliku šolju turske kafe bez šećera i za to vrijeme pročitam poruke, pogledam vijesti, a potom odradim jutarnje vježbe”, izjavila je pjevačica koja je pronašla rješenje za brzo skidanje kilograma.

“Nekad je to bilo lagano, ali danas, kad ništa ne pomaže, tu je liposukcijska dijeta. Trudim se u ovim godinama prvenstveno da brinem o zdravlju, pa samim tim i o izgledu. Sviđa mi se taj sistem mršavljenja, jer daje brze rezultate, a ne osjećam se iscrpljeno i tokom režima nisam gladna”, kaže Neda za “Azru”.

“Naravno, nakon toga upražnjavam i fizičku aktivnost, pa zato redovno radim tabata workout, omiljene vježbe, a pored toga plivanje i tenis. Ne konzumiram cigarete, ni alkohol, osim jedne ili dvije čaše vina. Trudim se da jedem mediteransku hranu. Sve kuham a namirnice moraju da budu svježe. Međutim, naravno, ponekad pojedem i burek, čisto da me želja mine”, priznala je Neda.