Svrgavanje ludog diktatora, napadi hemijskim oružjem… Čovjek koji je prorekao Trampa za 2018. godinu najavljuje stravične događaje

Kreg Hamilton Parker je čovjek koji je postao poznat svjetskoj javnosti nakon što su se neka njegova poznata predviđanja ispunila – naime on je prije američkih izbora i u trenutku kad se činilo da će Hilari sigurno biti sljedeća predsjednica najavio da će pobjedu odnijeti kontroverzni Donald Tramp, baš kao što je najavio i da će Velika Britanija napustiti EU.

Sada, on kaže da nas u godini pred nama očekuju neki zanimljivi događaji, a među skorijima će biti teroristički napad koji će se dogoditi na britanskom auto-putu.

Svrgavanje ludog diktatora

Osim toga, građani Evrope treba da se boje još jednog užasa – Parker tvrdi da će na jedan evropski veliki grad biti izveden napad hemijskim oružjem koji će izvesti dronovi, piše Ancient Code.

U svom blogu, Parker je napisao da će 2018. biti godina velikih političkih preokreta – a najveći će biti revolucija kojom će biti svrgnut režim Kim Džong Una.

Prirodne katastrofe

Nažalost, svijet neće biti pošteđen ni ekstremnog vremena koje nas sve češće pogađa – pa Parker najavljuje ekološku katastrofu povezanu s vremenom, sličnu onoj u Fukušimi.

– Sve što se tiče prirode na vrhu je moje liste, jer u 2018. vidim velik broj masivnih potresa, vulkanskih erupcija i neugodnih vremenskih prilika – napisao je na svom blogu.

Ovo je njegovih 8 najvažnijih predviđanja za 2018. godinu:

 1. U terorističkom napadu s hemijskim oružjem na jedan od glavnih gradova Evrope koristiće se dronovi, a vjerovatne mete su Berlin ili London
  2. Američki vojni brod će potonuti
  3. Kim Džong Un, severnokorejski vođa, biće svrgnut. Navodno će ga ubiti u buni, ali njegovo tijelo nikad neće biti pronađeno, zbog čega će krenuti glasine da se krije u Kini
  4. Donald Tramp će u SAD-u dobiti još više popularnosti
  5. Pred kraj 2018. pad vrijednosti eura proizvešće velike nerede na starom kontinentu
  6. Prevara s bitcoinom će biti otkrivena, kao i činjenica da se njime finansirao terorizam
  7. Antarktik će pretrpeti masivnu rupu na svom ledenom pokrivaču
  8. Uragani neviđene jačine poharaće Karibe, užasavajući požari opustošiće Kaliforniju i Australiju, dok će poplave pogoditi Indiju i Kinu