Svjedočenje Mladena Pejića (43) iz Beograda velika je nada za sve dijabetečare: Za šest mjeseci Krnjićeva terapija postigla ono što medicina nije mogla za deset godina!

 Dan prije prve terapije jutarnji šećer mi je iznosio jedanaest jedinica, kao i svih drugih prethodnih dana. Nakon prvog dana korištenja terapije, jutarnji šećer je spao na pet jedinica, što se nije desilo u zadnjih sedam ili osam godina! Ni sam nisam mogao da vjerujem u to, i sav sretan sam zvao bližnje da im saopštim sjajne vijesti. Poslije prve potrošene terapije moj jutarnji šećer je iznosio samo šest jedinica što je u granicama normale

Čudotvorni biljni sirup protiv povišenog dijabetesa, koji se nalazi u rukama konjičkog travara Mirsada Krnjića, olakšao je život još jednom dijabetičaru. Riječ je o 43-godišnjem Mladenu Pejiću iz Beograda kojem je dijabetes bio prava noćna mora.

Za naš magazin, Mladen je ispričao kako je u rekordnom vremenu uspio dijabetes dovesti pod kontrolu i to nakon deset godina uzimanja tableta koje nisu davale nikakve rezultate. Zahvaljujući čaju i sirupu ovog poznatog travara, šećer je snizio sa sedamnaest na normalnih šest jedinica.

Simptomi koje je Mladen imao dok je njegov dijabetes bio povišen poput učestalog zamaranja, žeđi i znojenja, sada su nestali.

Konjički čudotvorac Mirsad Krnjić u svojim rukama ima lijek za dijabetes

Začarani krug tableta

  • Znao sam da nešto nije u redu kada me pred kraj 2008. godine obuzela neka slabost… Noću sam se budio obliven znojem sa neizdrživom željom za vodom. Za mladog čovjeka bilo je to i više nego zabrinjavajuće, pa sam čisto onako preventivno izmjerio šećer i ustanovilo se da je povišen. Tada i svako naredno jutro je iznosio sedamnaest jedinica pa sam odlučio da se javim ljekaru – priča Mladen.

Nakon prvog odlaska kod doktora, odmah su mi uveli lijekove, a nakon nekog vremena i insulin. Međutim, niko se nije pozabavio pitanjem šta je bio uzrok dijebetesu i da li je moguće da se kontroliše nekim drugim putem.

  • Mislim da je glavni okidač bio stres, jer sam te godine doživio veliki emotivni šok kada su mi oba roditelja preminula isti dan, u samo par sati razlike. Inače do tada nikada nisam imao nikakvih zdravstvenih problema.
  • Od 2008. do 2018. godine koristio sam tradicionalne lijekove za dijabetes. Svako veče sam uzimao insulin. Počeo sam sa šest jedinica, a završio sa 25 jedinica insulina. Imao sam osjećaj da se nalazim u nekom začaranom krugu, jer koliko god tableta uzimao meni nikako nije bilo bolje – iskren je Mladen.

To je trajalo sve do avgusta 2018., kada je Mladen čuo za Mirsadovog prijatelja i saradnika dr. Mišu Vučkovića i njegovu suprugu Anu koji su Krnjićevom terapijom izliječili na stotine dijebetečara.

  • U septembru sam im se obratio za pomoć. Ni sam nisam vjerovao u alternativnu medicinu, sve dok mi jedan prijatelj nije rekao da se njegov otac skinuo sa insulina uz pomoć Miše i Ane, tako da sam uz podršku porodice odlučio da odem i konsultujem se sa njima – kazuje Mladen.

 Zdraviji i sretniji

Prvog septembra 2018., Mladen je počeo da Krnjićevom terapijom.

  • Dan prije prve terapije jutarnji šećer mi je iznosio jedanaest jedinica, kao i svih drugih prethodnih dana. Nakon prvog dana korištenja terapije, jutarnji šećer je spao na pet jedinica, što se nije desilo u zadnjih sedam ili osam godina. Ni sam nisam mogao da vjerujem u to, i sav sretan sam zvao bližnje da im saopštim sjajne vijesti. Poslije prve potrošene terapije moj jutarnji šećer je iznosio šest jedinica što je u granicama normale. Počeo sam se osjećati puno bolje, imao sam više snage i energije, i bio sam odličnog raspoloženja – kaže Mladen.

Pored ispijanja Krnjićevih čajeva i soka, Mladen se morao pridržavati i strogog režima ishrane koji povećava šanse za uspješnost terapije. Mišina supruga Ana dala mu je poseban plan ishrane pomoću kojeg je uspio da skine višak kilograma i to bez gladovanja.

  • Imao sam tačno vrijeme kada treba da doručkuje, ručam i večeram. Sve sam radio prema savjetima Ane, i veoma brzo sam osjetio poboljšanje. Sa dr. Mišom sam svakodnevno bio na telefonskoj vezi kako bih mu podnio izvještaj o visini šećera, na osnovu čega je on određivao kada i koliko puta dnevno da uzimam terapiju.
  • Danas 17. februara ja više ne koristim insulin. Jutarnji šećer i dalje ne prelazi šest jedinica. Zdravstveno stanje mi je sjajno, a trenutno preventivno trošim Krnjićevu terapiju, pod budnim okom doktora Miše – rekao je Mladen za naš magazin.

Lijek postoji, ali ne u tradicionalnoj medicini!

  • Nakon ovog životnog iskustva sa alternativnom medicinom vrlo rado, i svima koji nažalost imaju ovaj problem, preporučujem Mirsadovu terapiju! Sve više vjerujem u alternativnu medicinu i lijekove iz prirode, a sve manje doktorima jer niko od njih ne želi da se posveti nama dijabetečarima, nego problem rješavaju pojačavanjem jedinica insulina. Ja sam živi dokaz da u prirodi postoji lijek za ovu tešku bolest, i predlažem svima koji se bore sa ovim oboljenjem da se što prije obrate doktoru Miši i Ani, kako bi im pomogli, i tako riješe svoje probleme, jer lijek za dijabetes itekako postoji, a on se ne krije u tradicionalnoj medicini! – uvjeren je Mladen.

KONTAKT TELEFON MIRSADA KRNJIĆA:

061/742-830

(FBiH) 061/383-325

(RS) 065/872-472

 

 

Komentari

komentara

error: Content is protected !!